22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 180 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Juny
2

El dimarts 2 de juny a les 18h tornem amb un nou 22@WEBINAR de la mà de Jordi Oliver d' Inèdit, estudi d'ecoinnovació estratègica, sobre l'economia circular i com podem aplicar-ho a les empreses. A mès, Adriana Sanz, de Símbiosy, ens parlarà del projecte d'economia circular de l'associació: Scrap Store 22@

+
Juny
9

Como cada martes 22@NETWORK vuelve el día 9 de junio a las 18h con un nuevo 22@WEBINAR. Esta vez protagonizado por IL3, hablaremos sobre el éxito comercial. Xavier Fumanal, Aportador de Innovación Comercial y Mejora Competitiva en IL3, nos va a dar herramientas e inspiración para mejorar el éxito comercial. 

+
Juny
16

Next 19th of June at 18h, 22@NETWORK offers you a new 22@WEBINAR in English. The second part of this two-episode series about the come-back to the office, hosted by JLL, will touch upon the most relevant and urgent topics related to the covid crisis, and the impact that will be having in the workplace industry.

+