22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 170 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS 22@NETWORKBCN


Abr.
8

El proper dimecres 8 d'abril a les 18h, 22@NETWORK, en col·laboració amb Kainovaus porta un webinar on Carme Castro, tecnòloga i coach, ens ajudarà a ser més eficients i aprendre a com gestionar i planificar el nostre dia a dia amb el treball remot perquè sigui compatible amb la nostra situació familiar.

+
Abr.
21

El dimarts 21 d'abril a les 18h, tornem amb un nou 22@webinar de la mà de 3g Smart Group, on reflexionarem junts sobre les lliçons apreses i les oportunitats que ens ha aportat aquesta digitalització forçada. 


+
Maig
5

22 @ NETWORK comença el mes de maig amb un nou 22@Webinar en col·laboració amb Altran. El 5 de maig, a les 18h, Vanessa Díaz (Team manager en la unitat de Transformació d'Altran) ens explicarà com gestionar equips en remot de manera eficient.

+