22@ ÉS EL PRINCIPAL GENERADOR I CONSUMIDOR DE TALENT

per Secretaria Comunicació,

22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha celebrat a RMIT Europe l’edició nº129 del 22@Update Breakfast que ha tractat sobre el 22@ com a hub de coneixement i generació de talent digital. Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast que s’ha centrat en com “el districte 22@ s’ha convertit en el  principal generador i consumidor de talent al voltant de la transformació  digital”. 

En l’Update, Enric Peig, President de la Comissió de Talent i Noves Professions de 22@Network bcn i Director Escola d’Enginyeria de la Universitat Pompeu Fabra, ha presentat la conferència “La  generació de talent digital al 22@”, durant la qual ha explicat la gran diversitat en nivells d'especialització, requisits d'entrada i perfils professionals que hi ha al 22@; i l'aproximació temàtica i tècnica a la transformació digital que s’està produint. Peig ha anunciat “l’inici dels  treballs de la Comissió per elaborar un mapa de la formació al districte  mitjançant un estudi dels diferents centres de formació: 2 Campus, 8 Seus  universitàries, 5 Centres d’estudis superiors, 2 Centres tecnològics, 4 Centres  de formació a l’empresa i formació certificada, 3 Code acadèmies i 7 Centres de  cicles formatius”. Aquest treball confirmarà també que el districte de la innovació és ja avui el primer hub de talent a Europa pel que fa a centres de formació i alumnes. Ha explicat també que actualment “el 22@ concentra més de la meitat dels professionals digitals  Barcelona amb 8.000 nous professionals cada any els últims 3 anys”. 

Dins l’apartat de “L'Innovador del mes”, Marta Fernández, Directora de RMIT Europe, ha presentat la ponència  “RMIT: connectant Europa amb el talent i la innovació d'Austràlia”, durant la qual ha explicat l’activitat que el Royal  Melbourne Institute of Technology (RMIT) desenvolupa a la seva seu europea al 22@ “connectant l’experiència dels  investigadors i estudiants de RMIT dels seus campus d’Austràlia i Vietnam amb  experiències transformadores a Europa en els sector de la indústria 4.0, futurs  urbans, salut i benestar, etc”. Durant la seva intervenció ha explicat que Melbourne i Barcelona són dues ciutats mundialment reconegudes com a smart cities que tenen interessos comuns en compartir coneixement i en districtes tecnològics.

Nota de premsa completa


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies