Subscriu-te a la newsletter


DISTRICTE CREATIU I CULTURAL

Secretaria Tècnica,

Al 22@Breakfast del mes de maig, celebrat a Spaces 22@, ens hem endinsat en el districte creatiu de Barcelona, el Poblenou Urban District.

Yolanda Triviño, presidenta de la Comissió de Talent de 22@Network, ha donat la benvinguda a l'acte, remarcant que la innovació i la creativitat sempre van de la mà, de manera que la tradició creativa del barri està renaixent amb el 22@. 

A continuació, Gloria Morera i Claudia Costa, fundadores i directores de Poblenou Urban District, han exposat el seu projecte, des dels seus inicis fins a l'actualitat, donant importància a l'esforç en establir el Poblenou com al nou epicentre cultural i emprenedor de Barcelona i a impulsar la comunitat creativa i comercial del districte. Durant tots aquests anys,  han promogut l'oferta artística, han fomentat sinergies entre la seva comunitat i han organitzat diferents tipus d'actes culturals, entre els quals destaquen l'Open Day i l'Open Night. 

Finalment, Antoni Oliva, director executiu de 22@Network, ha recordat la celebració de la 7a Convenció Empresarial del 22@, que tindrà lloc el proper dijous 6 de juny, sota el lema #JOINTHELOOP, i el nou portal d'avantatges per a tots els socis,  I'M IN 22@


Presentació Poblenou Urban District

Informació sobre 22@Breakfast

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies