22@ BREAKFAST


El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. 

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@BREAKFAST


LA REVOLUCIÓ DE LA VEU

A Hotel The Gates

 el 25 abril 2019

L'internet de veu està cada dia més present en la nostra vida diària a través dels anomenats assistents virtuals. Es preveu que el 2020 el 50% de les cerques a Internet es faran a través de veu. Al proper 22@Breakfast, que tindrà lloc el 25 d'abril a l'Hotel The Gates, el Grup Lavinia ens aproparà a aquesta revolució de la veu. 

ACTES ANTERIORS 22@BREAKFAST

 • ECONOMIA CIRCULAR AL DISTRICTE 22@

  Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC)

  Si t'interessa l'economia circular, no et perdis el proper 22@Breakfast del dijous 28 de març! Podràs conèixer millor dos projectes del 22@ dedicats a l'economia circular: El Fab Lab Barcelona de l'IAAC, una plataforma per la fabricació digital personal, i el Scrap Store 22@, el nou projecte de 22@Network per l'aprofitament dels recursos sobrants. 

 • EL 22@ MÉS ENLLÀ DE LES XIFRES

  Edifici MediaTIC

  Tot i la importància que tenen les xifres en un projecte com el 22@, el districte és molt més que això. Al proper 22@Breakfast, que se celebrarà el 28 de febrer a l'edifici MediaTIC, en tindrem una prova molt clara: presentarem primer el cens empresarial del 22@ i a continuació una experiència compartida entre tres grans empreses del districte que combina esport, comunitat  i RSC. 

 • UPF POBLENOU, 10 ANYS TRANSFORMANT-SE AL 22@

  UPF - Campus Poblenou

  Aquest gener s'han complert 10 anys de l'inici de l'activitat acadèmica del Campus del Poblenou de la UPF. Així, la història del campus s'escriu conjuntament amb la del 22@.  Vine al 22@Breakfast del proper 31 de gener per saber-ho tot sobre aquests 10 anys de canvis al districte!

ACTUALITAT 22@BREAKFAST