22@ BREAKFAST


El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. 

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@BREAKFAST


ACTES ANTERIORS 22@BREAKFAST

 • 22@ - HUB DE CONEIXEMENT

  RMIT Europe (Media TIC)

  22@ és un potent hub de coneixement, i estem treballant en un projecte per posar en valor aquesta peça al nostre ecosistema. Vine a conèixer-la el dijous 26 a la seu d'un dels seus actors: el Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) que ens presentarà l'activitat que desenvolupen a la seva seu europea.

 • PERSONES I (RO)BOTS: EL FUTUR DE LA INTERACCIÓ

  Valkiria Hub Space

  Series capaç de definir què és realment un Bot? Coneixes els seus límits? Hem d’estimar-los o témer-los? El 22@Update Breakfast d'aquest mes, que tindrà lloc el 22 de març a Valkiria Hub Space, estarà dedicat a la interacció, no només a partir de la intel·ligència artificial, sinó també entre persones.

 • CIBERSEGURETAT: IMPACTE I CERTIFICACIÓ

  SPACES 22@

  En un món hiperconnectat les vies d'entrada de les amenaces es multipliquen. La xarxa multiplica la vulnerabilitat de les organitzacions. Hem organitzat el 22@Update Breakfast de febrer amb un enfocament pràctic, per prendre consciència dels riscs associats a la xarxa i la manera d'evitar-los.

 • LA UNIÓ DEL TRAMVIA PER LA DIAGONAL

  Universitat Pompeu Fabra - Campus Poblenou

  La connexió de les dues xarxes de tramvia per la Diagonal és un projecte urbanístic que està actualment en el centre del panorama polític i cívic de Barcelona. En el 22@Update Breakfast de gener, que tindrà lloc el dijous 25 a la Universitat Pompeu Fabra, aprofundirem en les conseqüències que tindria la implantació del projecte en la mobilitat de Barcelona, i com afectaria també al 22@.

 • LA NOSTRA MILLOR TECNOLOGIA: EL CERVELL

  Barcelona Activa

  Presentem un projecte per conèixer, entendre i mantenir la salut del cervell: BARCELONA BRAIN HEALTH INITIATIVE. Impulsat per l'Institut Guttmann i Patrocinat per la Obra Social "La Caixa", el BBHI centra la seva recerca en mantenir sa el cervell, optimitzar els nostres propis recursos i endarrerir l'aparició de malalties.

  Aquest últim 22@Update Breakfast de l'any parlarem del cervell i tu podràs ser voluntari. T'hi apuntes?

ACTUALITAT 22@BREAKFAST