22@ BREAKFAST


El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. 

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@BREAKFAST


MIGRACIÓ SEGURA AL NÚVOL AMB AZURE

A Impact Hub

 el 27 febrer 2020

Al pròxim 22@Breakfast, que tindrà lloc el dijous 27 de febrer a la nova seu d'Impact Hub, serà impulsat per PUE. PUE ens explicarà la importància i els beneficis de migrar a un núvol corporatiu segur, presentant la plataforma Microsoft Azure.

No et quedis enrere i puja al núvol amb Azure!


ACTES ANTERIORS 22@BREAKFAST

 • DRIVERS PER A FACILITAR LA INTEL·LIGÈNCIA COL·LECTIVA A L’ESPAI DE TREBALL

  Valkiria IFF - Institute For Futures

  Arriba el primer 22@Breakfast de l'any, organitzat per 3G smart group amb la col·laboració de la Comissió de Talent, que tindrà lloc el pròxim 30 de gener al Valkiria IFF Institute For Futures, en aquest Breakfast parlarem sobre com els drivers faciliten la intel·ligència col·lectiva a l'espai de treball.

 • IMPACTE SOCIAL AL 22@

  D'ins Escola - Formació i Treball

  Al proper 22@Breakfast, que tindrà lloc dijous 28 de Novembre al D'ins Escola de Formació i Treball, ens aproparem novament a la part més social del districte presentant la tasca que realitza Formació i Treball i les accions realitzades per la Comissió de RSC.

 • BLOCKCHAIN I FORMACIÓ TECNOLÒGICA, UN TÀNDEM DEL DISTRICTE

  Cibernarium, MediaTIC

  La tecnologia i la innovació són dos dels pilars principals del 22@. En el proper 22@Breakfast, que tindrà lloc el dijous 31 d'octubre al Cibernàrium de l'edifici MediaTIC, ens hi aproparem presentant les aplicacions pràctiques del Blockchain i les oportunitats de formació tecnològica. 

ACTUALITAT 22@BREAKFAST