22@ BREAKFAST


El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. 

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@BREAKFAST


(R)EVOLUCIÓ DEL TALENT

A Valkiria Hub Space

 el 27 setembre 2018

Vols revolucionar el talent de la teva empresa? Vine al 22@Breakfast del proper 27 de setembre a Valkiria Hub Space i aprèn els nous models de gestió del talent!  Carlos Piera explicarà com aconseguir que la felicitat sigui el model de treball a la teva empresa. A més, Víctor Rodríguez introduirà la metodologia de Richard Barrett

T'hi esperem!

ACTES ANTERIORS 22@BREAKFAST

 • CAMPUS DIAGONAL BESÒS: EL NOU POL D'INNOVACIÓ DE LA UPC

  Escola d'Enginyeria de Barcelona Est - UPC

  Abans d'acabar el curs coneixerem el nou pol d'innovació del 22@, el campus Diagonal Besòs de la UPC. Una infraestructura de primer nivell per a la docència, la recerca i el desenvolupament. Els directors de l'escola i la Fundació b_TEC ens explicaran els àmbits d'acció de l'escola i els principals equipaments del campus, amb la futura residència d'estudiants (ara en construcció) i els edificis per empreses.

  El proper 12 de juliol acaba el curs amb nosaltres al Campus Diagonal Besòs de la UPC!

 • CA L'ALIER I L'EVOLUCIÓ DEL 22@

  Fundació BIT Hàbitat, Ca l'Alier

  Ca l'Alier serà una peça important en l'evolució del districte. Vine a conèixer-lo al 22@Breakfast del 28 de juny, juntament amb les claus del desenvolupament de la zona nord, de la mà de la Fundació BIT Hàbitat. A més, Cushman & Wakefield presentarà el seu informe anual sobre l'evolució del mercat d'oficines al 22@. Vine a conèixer el nou equipament d'innovació urbana!

  AFORAMENT COMPLET

 • 22@BREAKFAST: BIZBARCELONA

  BIZBARCELONA - Fira Montjuïc (pavelló 5 - sala 4)

  El 22@Breakfast del mes de maig se celebrarà en el marc del BizBarcelona, el saló on es reuneixen emprenedors i pimes per a generar oportunitats de negoci, el proper dijous 31 de maig a la Fira de Montjuïc.

  Vine a parlar d'accés a finançament amb Erik Brieva (BCombinator) i Marc Coderch (Parc Barcelona), dos emprenedors amb diferents graus d'experiència en accés a finançament.

ACTUALITAT 22@BREAKFAST