22@ BREAKFAST


El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. 

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@BREAKFAST


ACTES ANTERIORS 22@BREAKFAST

 • DISTRICTE CREATIU I CULTURAL

  Spaces 22@

  En el proper 22@Breakfast, ens endinsem en el districte creatiu de Barcelona, el Poblenou Urban District! Vine el proper dijous 30 de maig a Spaces 22@ i descobreix totes les possibilitats culturals, artístiques i comercials del districte.

 • LA REVOLUCIÓ DE LA VEU

  Hotel The Gates

  L'internet de veu està cada dia més present en la nostra vida diària a través dels anomenats assistents virtuals. Es preveu que el 2020 el 50% de les cerques a Internet es faran a través de veu. Al proper 22@Breakfast, que tindrà lloc el 25 d'abril a l'Hotel The Gates, el Grup Lavinia ens aproparà a aquesta revolució de la veu. 

 • ECONOMIA CIRCULAR AL DISTRICTE 22@

  Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC)

  Si t'interessa l'economia circular, no et perdis el proper 22@Breakfast del dijous 28 de març! Podràs conèixer millor dos projectes del 22@ dedicats a l'economia circular: El Fab Lab Barcelona de l'IAAC, una plataforma per la fabricació digital personal, i el Scrap Store 22@, el nou projecte de 22@Network per l'aprofitament dels recursos sobrants. 

ACTUALITAT 22@BREAKFAST