COMISSIÓ D'URBANISME I TERRITORI

per Mar Puigbert Moreno,

En la Comissió d'Ecologia i Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona celebrada el Dimarts 18 de febrer es va aprovar una suspensió de llicències parcial en l'àmbit del 22@. La suspensió és per quatre mesos, en previsió de que en aquest termini hi hagi una proposta de modificació de la MPGM 22@, i afecta només a les parcel·les que no han entrat encara a cap fase de planejament.

L'associació va emetre un primer comunicat valorant la suspensió, el podeu veure a l'enllaç.

El passat divendres 28 de febrer a les 12h vam celebrar a les oficines del 22@NETWORK (Pallars, 179) una reunió de la Comissió d'Urbanisme i Territori per tal de discutir els detalls de la mesura aprovada i acordar una posició comú de cara a la modificació del planejament. L'esdeveniment va resultat tot un éxit de convocatòria.

Javier Bernades, president de la comissió i soci de Cushman & Wakefield, i  Yolanda Guerra, socia de Cuatrecasas, van presidir la reunió, parlant de l'abast i el termini de la suspensió de llicències, calendari previst per a la MPGM 22@ i altres informacions rellevants. 

La reunió va acabar amb un torn obert d'intervencions dels nostres socis, on van poder donar el seu punt de vista i expressar  les seves preocupacions. 

Feu click aquí per a veure el document explicatiu de l'acord de suspenció de llicències.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies