Subscriu-te a la newsletter


22@Network bcn participa en un Workshop Internacional sobre grans projectes urbans

per Secretaria Comunicació,

L'Associació d'Empreses i Institucions 22@Network bcn, compromesa amb el seu rol vertebrador i dinamitzador del districte de la innovació 22@ i formada per més de 120 empreses i institucions, ha participat en el Workshop Internacional sobre grans projectes urbans, organitzat per la Universitat ETH Zurich i el Future Cities Laboratory de Singapur al districte 22@.

Antoni Oliva, Director Executiu de 22@Network bcn, ha participat en aquest Workshop que ha estudiat diferents grans projectes urbans: quatre d’Europa i quatre d’Àsia. En els projectes europeus figuren 22@ de Barcelona, La Défense a París, HafenCity a Hamburg i King’s Cross a Londres. Pel que fa als projectes asiàtics, Marunouchi a Tòquio, Downtown Core a Singapur, Lujiazui a Shanghai i West Kowloon a Hong Kong.

Aquest Workshop s’emmarca dins un estudi d’abast internacional, Grand Projet, que viatja a diferents ciutats per conèixer grans projectes urbans i estudiar el seu desenvolupament, concepció, disseny i processos de gestió, així com la seva sostenibilitat i viabilitat en els seus entorns urbans.

La sessió celebrada al districte 22@ ha comptat amb la participació de diferents membres del Future Cities Laboratory Singapore: Prof. Kees Christiaanse, Càtedra d’Arquitectura i Disseny de la Universitat ETH Zurich i Líder del Projecte “Grand Projet”; Prof. em. Dr. Dieter Laepple, Càtedra d’Estudis d’Urbanisme Internacional de HafenCity University Hamburg i membre del Comitè d’Assessorament Científic de Future Cities Laboratory; Dr. Anna Gasco i Dr. Naomi Hanakata, Coordinadors del Projecte “Grand Projet”; i Pablo Acebillo, Desmond Choi, Felicia Lim i Lei-Ya Wong, Investigadors a “Grand Projet”.

Per part de 22@ hi han participat: Josep Acebillo, Catedràtic visitant a Tongji University Shanghai i Director de Barcelona Regional de 1993 a 2011; Ramon Garcia Bragado, actualment soci a Miliners i Gerent d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona entre 2000 i 2004; David Martínez, director de la comissió de coordinació del 22@ des de la Fundació BiT de l'Ajuntament de Barcelona; Antoni Oliva, Director Executiu de 22@Network bcn; Howard Pierce, Cofundador a Urban Input; Josep M. Piqué, actual President Executiu de La Salle Technova i CEO de 22@Barcelona de 2007 a 2011; i Ramon Sagarra, Cofundador de EACOM i Director d’Infraestructures a 22@Barcelona de 2000 a 2012.Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies