Subscriu-te a la newsletter


ADEU A JOAQUÍN CASTELLVÍ

Catherine Antheunissens,

Mor Joaquín Castellví, el fundador de Grupo Castellví, que sempre va apostar i creure en el potencial del Districte 22@Barcelona

Barcelona, 17 de novembre de 2023 – El passat dissabte 11 de novembre ens deixava Joaquín Castellví als 61 anys, un referent pel Districte 22@Barcelona. És reconegut com un dels pares del districte, ja que, entre altres qüestions va desenvolupar un paper important en l’aprovació del pla urbanístic de l’any 2000 que possibilitava la construcció de nous edificis al districte tecnològic. 

Castellví va creure sempre en el potencial del 22@Barcelona i va dedicar la seva vida professional, a través de la seva companyia Grupo Castellví, a desenvolupar projectes amb la voluntat de promoure l’atracció de multinacionals digitals a la ciutat. Així doncs, va treballar per la construcció d'edificis d’oficines al districte tan rellevants com el d’Amazon, WeWork o l’antiga seu de T-Systems, a més d’hotels, comerços i habitatge. Castellví va treballar per convertir la zona del 22@Barcelona en un veritable barri, habitable i a la vegada competitiu. Ara, mirant enrere, podem dir que ho va aconseguir. 

L’Associació 22@Network Barcelona sempre estarà agraïda a Joaquín Castellví, un dels fundadors del 22@Barcelona i una de les persones que ha fet possible que el nostre districte tingui el reconeixement i la importància que té actualment. 

Gràcies, Joaquín, gràcies per tant.

Enric Urreta, President de 22@Network Barcelona, i resta de Junta Directiva.Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies