Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BARCELONA HA PARTICIPAT A L'EDICIÓ 2023 DEL "THE DISTRICT"

Catherine Antheunissens,

Durant el marc de l’esdeveniment “The District”, 20-23/09 a Fira de Barcelona, la nostra Directora Isabel Sabadí, va compartir taula rodona amb Pau Tauron, Vice-president de B. Braun, Bàrbara Pons Giner, Comissioner for Strategic Projects and the 2030 Agenda Barcelona-Catalonia, moderada per Eduard Ribas, Cluster Development.

Va fer visible com els Districtes d'Innovació com 22@ com pot ser un "producte immobiliari" pel desenvolupament de les ciutats pensat a atraure talent i coneixement d'alt valor que aporti creixement econòmic, reconstrucció de model de ciutat i pol d'atracció de talent. Sempre partint de principis bàsics d'innovació i sostenibilitat.

A la taula es va debatre com els clústers sectorials, sobretot els que estan formats per universitats, centres tecnològics i empreses punteres serveixen d'anclatge per atraure a altres empreses i formar microecosistemes.

Es va fer patent que aquestes transformacions i la creació de hubs requereix atreure abundoses inversions econòmic-financeres per a poder desenvolupar la infraestructura de territori i edificació necessària per això s'ha de treballar de forma conjunta creant iniciatives mixtes administracions públiques, Empreses Privat (PPP) i entitats vinculants al territori com la nostra 22@Network Barcelona.

Durant el debat també va sorgir la necessitat que moltes empreses del sector de la salut han de poder disposar de laboratoris de lloguer, elements que altres indústries com la robòtica també necessiten i es va veure que 22@ podria ser un bon espai de la ciutat per albergar aquests elements.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies