22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb 233 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS I COL·LABORADORS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT DEL DISTRICTE 22@


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Nov.
28

Des de 22@Network BCN hem organitzat un Networking amb una delegació de Tailàndia, el 28 de novembre a les 11:00 h a Carrer Pallars, 179. Comptarem amb la presència de 18 assistents de Thailand Management  Association (Bangkok), una xarxa d’alts professionals de directius i executius, de totes les branques de negocis a Tailàndia

+
Nov.
29

El proper 29 de novembre a les 12h  visitarem laIT Academy de Barcelona Activa, a l’Edifici Medi TIC. Veurem el centre de referència en formació IT de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. A més, comptarem amb la presència de la Barcelona Digital Talent durant la sessió. 

+
Des.
16

El pròxim divendres 16 de desembre a les 9:00h a l'Auditori de Mediapro,  22@Network BCN juntament amb la Comissió d'Innovació i Indústria 4.0 celebrerem una jornada dedicada la innovació al districte 22@, l'impacte que té aquesta innovació i les previsions. 


+

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies