22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 210 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT DEL DISTRICTE 22@


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Juny
17

El próximo jueves 17 de junio a las 12h, la Comisión de Mujeres en Valor de 22@NETWORK BCN, ha organizado un 22@WEBINAR, juntamente con Fundació Ared, sobre la desigualdad laboral entre hombres y mujeres.

+
Juny
23

El próximo miércoles 23 de junio, 22@NETWORK BCN ha organizado el 22@BREAKFAST número 154, conjuntamente con TeamLabs y Big C, centrado en los eSports,  que son competiciones de videojuegos que se han convertido en eventos de gran popularidad, y que pueden ayudar a que tu marca llegue a los públicos más jóvenes.

+
Jul.
7

El pròxim 7 de juliol a les 12h, 22@NETWORK BCN ha organitzat un webinar, conjuntament amb Fundació IRES, que tractarà l'impacte i la innovació social com a factors claus per al desenvolupament del districte i com la comunitat del 22@NETWORK BCN pot participar per fer-ho possible.

+

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies