22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 180 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Juny
9

Como cada martes 22@NETWORK vuelve el día 9 de junio a las 18h con un nuevo 22@WEBINAR. Esta vez protagonizado por IL3, hablaremos sobre el éxito comercial. Xavier Fumanal, Aportador de Innovación Comercial y Mejora Competitiva en IL3, nos va a dar herramientas e inspiración para mejorar el éxito comercial. 

+
Juny
10

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el XIV Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 10 de Juny a les 10h en un format digital on parlarem sobre: "Distintiu IP22@: Una oportunitat per generar impacte en  innovació". 


+
Juny
12

La Comissió d’Urbanisme i Territori de 22@NETWORK convoca una reunió virtual el pròxim divendres 12 de juny a les 12h per a comentar la suspensió de  llicències parcial en l'àmbit del 22@ aprovada per la Comissió d'Ecologia i Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona. Comptarem amb la presència  de Laia Grau, gerent d'urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona i David Martínez,  gerent de l'Institut Municipal d'Urbanisme.


+

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?