22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb 233 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS I COL·LABORADORS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT DEL DISTRICTE 22@


ACTUALITAT BARCELONA


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Feb.
7

El pròxim 7 de febrer a les 12:00h, 22@Network BCN ha organitzat una Presentació de Planificació dels esdeveniments i projectes de les 9 Comissions de Treball que estan funcionant actualment a l'associació a l'Auditori de UPC School of Professional & Executive Development (C/Badajoz 73)

Les Comissions de Treball són grups de socis que proposen, creen projectes amb els membres de l'associació. Donat l'àmbit multisectorial del 22@Network BCN, les comissions aborden temes de caràcter transversal. 

+
Feb.
9

El pròxim dijous 9 de febrer a les 12:30h a CINC (C/Llul, 321), 22@NETWORK BCN ha organitzat una reunió en la qual presentarem, a totes les entitats que no són sòcies de 22@NETWORK BCN, els beneficis de formar part de l'associació del districte de la innovació 22@ de Barcelona.

+
Feb.
15

El pròxim 15 de febrer a les 12h la Comissió de Dones en Valor de 22@Network BCN ha organitzat“conjuntament amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona un webinar sobre la importància dels plans d'igualtat i de com suposen un instrument de canvi i transformació per les empreses. 

+

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies