T-SYSTEMS: "EL NOSTRE PRINCIPAL MOTOR SÓN ELS CLIENTS"

per Secretaria Tècnica,

FERRAN SERRANO, DIRECTOR DE MARKETING I COMUNICACIÓ DE T-SYSTEMS


Quin seria l’Elevator Pitch de T-Systems?

T-Systems, filial del grup Deutsche Telekom, és un partner IT de confiança i un dels principals proveïdors mundials de serveis i solucions IT.

Aportem una visió estratègica de projecte, integrant en un mateix ecosistema, i de forma senzilla, una àmplia gamma de solucions tecnològiques agrupades en 4 grans pilars: Connectivitat, Seguretat, Cloud i Digitalització. Destaquem també com a proveïdor de Cloud on som líders en solucions de Cloud Híbrida a Espanya.El nostre lema, Let's Power Higher Performance, reflecteix la nostra manera de dur a terme projectes. Oferim als nostres clients un servei end-to-end, i combinem les nostres fortaleses amb les del Grup Deutscke Telekom, dues característiques que ens fa ser una empresa amb gran capacitat d'innovació, amb un múscul financer potent per emprendre projectes de gran envergadura, i amb una gran agilitat per respondre a les necessitats dels nostres clients en cada moment i projecte.

Tot això ens ha portat a desenvolupar més de 4.000 projectes digitals només el 2017, tenir més de 65.000 sistemes cloud operatius per a més de 600 clients a tot el món o convertir-nos en el proveïdor de serveis SAP més important del món amb 820 TB de dades enviades a HANA.


Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa?

El principal motor de T-Systems són els clients, per això els situem en el centre de la nostra activitat. El model de negoci sorgeix del client i de la seva necessitat, i des d’aquest punt duem a terme un projecte global que l’ajudi a assolir els seus objectius. Escoltem les seves necessitats i li oferim un servei end-to-end, personalitzat i adaptat. Alhora, combinem la nostra pertinència al grup Deutsche Telekom i a la seva capacitat tecnològica, de connectivitat i de innovació amb les nostres fortaleses i el múscul financer que ens permet dur a terme projectes de gran envergadura.

La nostre dilatada experiència i l’ampli catàleg de serveis i solucions que oferim ens ha permès convertir-nos en un soci de confiança per impulsar la transformació digital de qualsevol sector. Finalment, no podem oblidar-nos de la innovació, com a motor que ens mou i que sense ella no podem avançar ni mirar al futur.

 

En quin projecte estàs treballant actualment?

A nivell tècnic tenim grans projectes sobre la taula, però, un dels aspectes en què estem treballant i que generarà un abans i un després en tots el àmbits és la implantació de les xarxes 5G i la gestió de la dada.

Si ens centrem en la gestió del capital humà se’ns presenta un gran repte dins del sector: l’actual crisi de talent i professionals que existeix. A T-Systems estem desenvolupant una cultura interna d’inclusió i innovació, que promogui la col·laboració i ens permeti, no només retenir l’excel·lent talent que ja tenim, sinó també potenciar la captació de professionals que ens ajudin a impulsar el sector TIC.

 

Què estàs aprenent ara?

Actualment estic immers en l’aprenentatge i la implantació de la Metodologia Agile dins de les diverses estructures de l’empresa, per potenciar l’ús de les metodologies més innovadores i eficaces que ens ajudin en la nostre tasca, i així dotar a tots els processos de flexibilitat, agilitat i rapidesa. Aquesta metodologia ens permetrà augmentar la nostra productivitat i generar una tendència de col·laboració entre els diferents equips multidisciplinaris de la companyia. Això sense dubte es traduirà en un creixement tant dels professionals que treballen a T-Systems com de la pròpia companyia.

 

Com veus a T-Systems d’aquí 5 anys?

Esperem seguir creixent com fins ara sent el soci TIC de confiança de cada cop més empreses, gràcies a la prestació dels millors serveis i solucions adaptades a la necessitat de cada companyia i de la mà dels millors professionals.

A més, seguirem apostant per la innovació, situada al centre de la nostra filosofia. Per a nosaltres és una aposta de futur, perquè considerem que sense ella no es possible evolucionar i ser competitius en el mercat actual.

D’altra banda creiem que un dels majors reptes que haurem d’afrontar els propers anys són la retenció de talent i l’aposta pel desenvolupament sostenible.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies