Subscriu-te a la newsletter


PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS INNOVACIÓ BARCELONA 2024

Secretaria Tècnica,

Els Premis són iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i del 22@Network Barcelona i van ser entregats per l’alcalde Jaume Collboni.
L’entrega dels guardons es va fer a l’Auditori RBA en motiu del 22@Day, en què l’associació 22@Network Barcelona també va celebrar els seus vint anys de vida.
Els nous premis compten amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona, Cushman & Wakefield i Westifeld Glòries


L’Auditori RBA va ser l’escenari de la primera edició dels Premis d’Innovació Barcelona 2024, una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i el 22@Network Barcelona, que van celebrar i reconèixer els avenços més destacats en diversos àmbits clau pel progrés i el benestar de la societat. Uns premis que compten amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona, Cushman & Wakefield i Westfield Glòries. 

L’entrega dels guardons va coincidir amb el 22@Day una jornada en què l’associació 22@Network Barcelona també va celebrar els seus 20 anys de vida. Els assistents, uns 300 professionals relacionats amb el sector tecnològic i emprenedor, van gaudir d’una tarda plena de tecnologia, inspiració i networking, que va subratllar el potencial de la ciutat en el camp de la innovació. 

Els Premis d’Innovació Barcelona 2024 van posar de manifest la qualitat i la quantitat de talent que hi ha a la ciutat i, concretament, al districte 22@. “Barcelona és una ciutat plena de professionals que aconsegueixen dia rere dia convertir el talent en coneixement i el coneixement en transferència de riquesa vers la ciutat i el món en forma de desenvolupament tecnològic i serveis avançats”, va exposar Enric Urreta, president del 22@Network Barcelona. 

Els guanyadors i les guanyadores dels premis van ser: 

  • Premi Innovació Disruptiva. Premiat: Qilimanjaro-Quantum Tech, Victor Canivell , Co-fundador i VP

  • Premi Innovació en Salut i Benestar Social. Premiat: Rob Surgical, Jaume Amat, CEO                         

  • Premi Innovació en Sostenibilitat. Premiat: Lobelia Earth, Laia Romero, CEO

  • Premi Innovació 22@. Premiat: Universal Robots Tech, Jordi Pelegri, Country Manager Spain & Portugal

Els guardons van ser lliurats per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Una mostra més de la gran complicitat que existeix entre l'Ajuntament i el 22@Network Barcelona en la millora continua de la ciutat i el desenvolupament sostenible. “La densitat de talent que concentra el 22@ i la capacitat que té la ciutat d'atraure'l fan que el futur del districte d’innovació de Barcelona estigui garantit. El projecte és viu, vibrant i atractiu pel talent i les inversions”, ha destacat l’alcalde Jaume Collboni durant l’acte.

Aquests premis consoliden Barcelona com un referent en innovació i fomenten la cooperació entre diferents actors, tant del sector privat com del públic. El reconeixement als guanyadors i guanyadores demostra el gran talent de què disposa Barcelona i reflecteix el seu compromís amb el progrés tecnològic, la sostenibilitat i el benestar social.


Llegeix articles relacionats: 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies