Subscriu-te a la newsletter


NOVA CONFERÈNCIA SOBRE EL FACTOR HUMÀ AL SECTOR OPERACIONS, BY UPC SCHOOL

Irene Codina Altarriba,

Aquest dimecres 20 de setembre, a les 19:00 h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73, Barcelona) l'Open Talent:  "Transformar les Operacions a Través de les Persones", a càrrec de Jesús Montoliu.

Montoliu ha estat directiu amb amplíssima experiència en operacions, des de plantes industrials amb més de 1.000 empleats fins a la direcció europea en grups multinacionals. Va ser responsable del desenvolupament d'un model operacional al sector automobilístic d'aplicació a totes les fàbriques Renault del món. Actualment, és soci fundador de Solve Advisors Group.

En un món cada cop més volàtil, incert, individualista i global, però alhora tremendament excitant, parlar d'OPERACIONS en majúscules significa gestionar elements no sempre senzills i abordables. Parlem d'agilitat, flexibilitat o adaptabilitat, orientats cap a la constant de la competitivitat, i on ara el factor clau és més que mai el FACTOR HUMÀ. La capacitat de construir models basats en la integració, l'honestedat, la comunicació, el compromís i la passió són elements transversals en aquest model. Aquest no és un assumpte “comunicacional”; no es tracta de “semblar”, sinó de “ser”, d'assumir i encarnar genuïnament aquests valors. Les claus de com fer-ho i fer-ho bé les veurem en aquesta sessió.

 

INSCRIU-T’HI 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies