L'ÚLTIM 22@AFTERWORK DE L'ANY SE CELEBRA A BCOMBINATOR AMB LA PARTICIPACIÓ DE CISCO SYSTEMS

per Irene Codina Altarriba,

El passat 22 de novembre a les 18:30, 22@NETWORK BCN i la Comissió d'emprenedoria, presidida per Xavier Simó, President de Inlea, va organitzar l'últim 22@Afterwork Networking Session de l'any. Durant l'acte es va fer un repàs del què ha fet la Comissió durant l'any 2022, i dels objetius, reptes i accions que es plantegen pel 2023. 

En aquesta ocasió, vam contar amb la presència de  Donald Dewitte, Business Development Manager a Cisco Systems. Durant el seu diàleg amb Xavier Simó van explicar i exposar diferents "tips" que una start-up ha de seguir o intentar aplicar per tal que una Corporate pugui contractar els seus serveis o aderir-la a la corporació. 

Acte seguit, les start-ups assistents van poder fer un "1 minute pitch" davant de la Comissió i els assistents, presentant la seva línia de negoci, el seu producte i el seu interès amb el districte d'innovació 22@.

Finalment, es va  realitzar un networking amb totes les start-up  i assistents. 


*Un dels principals projectes de la Comissió és el mapatge de totes les strat-ups del districte. Si ets una start-up contesta aquest formulari per poder sortir en el mapa de START-UPS del 22@. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies