LET'S EXCHANGE EXPERIENCES! by DOTHEGAP.COM

per Carla Escolà Costa,

Dothegap.com és la plataforma llançada amb l'objectiu de cobrir un important gap en formació: normalitzar l'intercanvi cultural i transformar-lo en una activitat habitual i inclusiva. Garantir una immersió real i segura en una altra cultura a mínim cost. Si un món global necessita persones amb competències interculturals, obrim l'accés a aquesta mena de vivències.

Dothegap.com és la comunitat internacional que permet connectar persones amb l'interès d'organitzar un intercanvi cultural sense cap mena d'intermediari ni cost afegit. Validem i donem visibilitat a totes les propostes d'intercanvi i el nostre panell de gestió i contingut d'ajuda agilita l'organització del viatge. No hi ha límit, ni en tipus de proposta, ubicació o moment per a realitzar-ho.

Què és dothegap

Vídeo 1min

Per què organitzar un intercanvi amb dothegap

"Viu l'intercanvi cultural com una immersió real en una altra cultura a mínim cost"


La nostra línia Dothegap employees està dirigida a multinacionals amb l'interès de crear comunitat d'empleats a escala internacional i facilitar tota mena d'activitats cross-culturals. Des d'intercanvi entre famílies, molt valorat pels empleats amb fills en edat de viure aquest tipus d'experiències. Cerca de Aupair, o compartir un esport o afició.

En l'àmbit de RSC es promou l'ODS4 "una educació equitativa i igualitària" i ODS10 "amb igualtat d'oportunitats". Es tracta de viatges amb "propòsit" i es fomenta un "turisme responsable i sostenible" acompanyat de l'amfitrió responsable de mostrar cultura, tradicions i respecte pel seu entorn.

Aquest nou benefici social repercuteix positivament en l'empresa, ja que potencia la diversitat dels seus equips i facilita l'enteniment, en els empleats i en les seves famílies.


Dothegap Employees

Vídeo 1min

Descobreix la riquesa de la diversitat cultural en equips professionals

Saber descodificar les diferències culturals en equips professionals multiculturals.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies