Subscriu-te a la newsletter


LES EMPRESES CONNEKT (PAÏSOS BAIXOS) I LX (COREA DEL SUD) VISITEN EL DISTRICTE 22@

Irene Codina Altarriba,

El passat 17  de novembre, 21 assistents de Connekt (Delft, Països Baixos) i 9 de LX (Jeonju-si, Corea del Sud) van visitar el districte de la innovació 22@ i van realitzar un dels nostres 22@TOURS per conèixer de quina manera s’implementa a Barcelona la tecnologia punta en un barri en transformació com el 22@.

El tour va començar amb una presentació d’Isabel Sabadí, Managing Director 22@Network BCN, que va ser l'encarregada de donar la benvinguda i la introducció al 22@TOUR. Un cop explicada la història del 22@, Daniel  Alsina, Coordinador de l'Oficina Tècnica de Superilla Barcelona (Ajuntament de  Barcelona), va presentar el programa de les Superilles, un model de transformació dels carrers de tota la ciutat que té l’objectiu de recuperar per a la ciutadania una part de l'espai que actualment ocupen els vehicles privats. Finalment, el tour va concloure amb un recorregut a peu pel districte 22@ per conèixer els edificis més emblemàtics.Connekt és una xarxa independent per a la mobilitat i la logística sostenibles, que té com a objectiu connectar els governs, empreses i institucions de coneixement. Una barreja de coneixement, creativitat i decisió. Davant d’una comunitat internacional diversa, cada repte s'aborda des de diferents perspectives que fomenten enfocaments i solucions creatives, i la seva voluntat era conèixer l’eix verd del districte de Sant Martí.

D’altra banda, LX és una organització pública que treballa per a la protecció dels drets de propietat i el desenvolupament del sistema cadastral nacional de Corea del Sud. El seu objectiu era aprendre més sobre la planificació urbana del futur i intercanviar informació amb corporacions líders mundials, per tal de dur a terme un estudi de cas per implementar-ho a Corea del Sud.

Els 22@TOURS al 22@NETWORK BCN és una activitat molt demanda per delegacions de ciutats, empreses i estudiants d'arreu del món. Són guies creades específicament pel 22@Network BCN que et permetran entendre per què aquest districte és el primer Hub d'Innovació Europea i el primer districte d'innovació al món.Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies