Subscriu-te a la newsletter


L'ENTREVISTA: NOEMÍ BLÁZQUEZ ALONSO, URIA MENÉNDEZ

Secretaria Tècnica,

Quin seria l’Elevator Pitch de la teva empresa?

Uría Menéndez és un despatx d´advocats líder al mercat iberoamericà, amb presència a 12 ciutats d'Europa i Amèrica. Comptem amb més de 600 advocats que prestem assessorament d'alt valor afegit en totes les àrees del Dret dels negocis espanyol, portuguès i de la Unió Europea. No som la firma més gran, no volem ser-ho, però sí que volem ser, i penso que ho aconseguim, la millor firma d'advocats del mercat iberoamericà.


Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa?

La clau és el talent dels nostres professionals, que arriben de la universitat amb molt bones qualitats i reben a casa nostra una formació constant que els converteix en excel·lents professionals. Talent i formació són les claus de l’èxit d’Uría Menéndez.


En quin projecte esteu treballant actualment?

Al despatx estem contínuament en projectes acompanyant els nostres clients. Pel que fa a la meva àrea de pràctica concreta estem treballant en innombrables projectes urbanístics i immobiliaris al 22@.


Què estàs aprenent ara? 

La transformació urbanística que està veient la nostra ciutat i les seves millores en matèria de sostenibilitat i mobilitat.


Per què vas decidir unir-te al 22@NETWORK BCN? 

Pel dinamisme que representa i els projectes innovadors que s'estan duent a terme i perquè penso que realment podem aportar el nostre coneixement a tot l'ecosistema empresarial del districte.


De quina manera creus que formar part de l’associació 22@Network BCN ajuda a la teva empresa? 

Per les sinergies que pot representar tant en les diferents àrees en què assessorem els nostres clients com pel que fa a funcionament intern del despatx.

 

Què és el que tu aportes a l’ecosistema 22@? 

Coneixement en temes jurídics variats: tecnologia, acompanyament a start ups, urbanisme, operacions  immobiliàries entre altres camps i, sobretot, molta motivació.


Què és el que t’atrau d’aquest ecosistema? 

El seu dinamisme i esperit innovador


A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

A la Laia Grau Balagueró.


Com definiries la innovació en el districte 22@? 

Molt oberta i transversal


Com definiries la sostenibilitat en el districte 22@? 

Ha de ser el model a seguir en els barris de les ciutats i hem d´aconseguir implantar-lo amb èxit i que sigui un model de  best practices.


Com veus la teva empresa d’aquí 5 anys?

Acabem de celebrar el nostre 75è aniversari i ho hem fet mantenint els senyals d'identitat que sempre en han acompanyat: talent, formació acadèmica, excel·lència en l'assessorament jurídic i compromís social. Estic segura que d'aquí a cinc anys seguirem abanderant aquestes mateixes qualitats.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies