L'ENTREVISTA: MICHEEL WASSOUF, ENERGIEHAUS

per Secretaria Tècnica,

Quin seria l’Elevator Pitch de la teva empresa?

Apostar per tecnologies en l’ambit de l’edificació punteres per pal·liar els efectes del canvi climàtic, i que poden reportar beneficies quantificables pels promotors i usaris d’edificis, tan a nivell econòmic, estratègic i de confort i salut. 


Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa?

Des de fa 15 anys, este apostant pel model de excel·lència de la Casa Passiva, un estàndard de construcció d’edificis cero carbó. En el context de l’emergència climàtica, es la solució mes radical per pal·liar els efectes del canvi climàtic.


En quin projecte esteu treballant actualment?

Acabem d’obrir l’edifici ShowPass, que es un cas d’exit demostratiu de les avantatges de la Casa Passiva en el clima del Mediterrani. Es tracta d’una reforma integral energètica zero-carbó, oberta al públic en general i als promotors interessats en anar mes allà de la normativa actual (obsoleta).


Per què vas decidir unir-te al 22@NETWORK BCN?
L’empresa nostra des del seu inici està ubicada en el 22@, i aquet any (2022) hem obert l’edifici ShowPass, també dins de l’àmbit del 22@. Per aixó i perquè la filosofia de 22@ caudra amb la nostra, pensem que es important formar part d’aquesta xarxa.


De quina manera creus que formar part de l’associació 22@Network BCN ajuda a la teva empresa?

Només fent xarxa podem resoldre el reptes del futur. El 22@ es un districte amb moltes empreses que tenen els mateixos preocupacions que tenim nosaltres per millorar les condicions de vida de la gent.


Què és el que tu aportes a l’ecosistema 22@?

Som experts en el desenvolupament d’edificis (tant obra nova com rehabilitació) de molt baix impacte ecològic, basant-se en una estàndard de construcció internacional: Passivhaus. Per això podem compartir el nostre Know-How, per exemple mitjançant grups de treball com la Comissió d'Empresa i Medi Ambient.


Què és el que t’atrau d’aquest ecosistema?

La transversalitat i la concentració del know how de excel·lència fa únic el ecosistema 22@network com plataforma de trobada i col·laboració.


A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

Totes les empreses vinculades amb el sector de la construcció haurien de conèixer amb detall l’aposta nostra per pal·liar les efectes del canvi climàtic.


Com definiries la innovació en el districte 22@?

Apostar per soluciones innovadors i respectuosos amb el medi ambient i que encara no formen part de la consciencia de la ciutat i dels seus habitants.


Com definiries la sostenibilitat en el districte 22@?

La sostenibilitat hauria d’apostar encara mes en solucions d’eficiència energètica, anant a solucions mes radicals, conforme la urgència d’actuacions necessaris. 


Com veus la teva empresa d’aquí 5 anys?

Volem que llavors la política, tant d’empreses del sector de construcció privat com públic, apliqui els mateixos soluciones tècniques i socials que aquells que estem proposant a dia d’avui al sector de la construcció.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies