L'ENTREVISTA: JORDI ARTIGA - SB HOTELS

per Carla Escolà Costa,

Hem creat una nova línia d’esdeveniments virtuals i híbrids


  • Quin seria l’Elevator Pitch de SB HOTELS?

SB Hotels és una cadena hotelera amb més de 30 anys d’història. Actualment tenim 9 hotels a Barcelona, Tarragona, Terres de l’Ebre i Madrid. El nostre leitmotiv és el Mediterranean Urban Concept. Una manera d’entendre les relacions entre persones, la gastronomia i, en definitiva, un estil de vida que ens fa transmetre el bo i millor de l’esperit mediterrani.


  • Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa?

Disposem d’hotels urbans en ubicacions estratègiques per al segment corporatiu, de tripulacions i MICE, amb hotels pròxims a l’aeroport de Barcelona o al de Barajas, al CCIB, a la Fira de Barcelona, així com també al centre neuràlgic del 22@. Però també treballem i cuidem el segment individual i familiar turístic, que valoren el nostre tracte proper i personalitzat i que gaudeixen d’ubicacions més orientades a l’oci com és la Vila Olímpica de Barcelona, el centre de Tarragona o les Terres de l’Ebre.


  • En quin projecte esteu treballant actualment?

La pandèmia ens ha obligat a buscar solucions pels nostres clients. Conscients de les necessitats actuals que implica l’organització d’actes, hem creat una nova línia d’esdeveniments virtuals i híbrids. Hem habilitat dos platós en dos dels nostres hotels 4* Sup de Barcelona, equipats amb alta tecnologia i que ens permeten seguir treballant, tenint en compte totes les mesures de seguretat. Aquests dos platós ja fa mesos que estan operatius i els podreu trobar a l’Hotel SB Glow (davant de la Torre Glòries) i a l’Hotel SB Diagonal Zero (davant del CCIB).


  • Què estàs aprenent ara?

Que mai hem de perdre la capacitat de reinventar-nos i de trobar solucions en els moments de més dificultats. 


  • A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

Crec que la comunitat 22@ està formada per empreses i professionals que aportem, cadascú en el seu àmbit, un valor important en la dinamització econòmica i social del districte i de la ciutat. Animo a tots aquells que encara no s’hagi unit a la comunitat, a que aprofitin les sinèrgies que es generen amb aquesta aliança. 


  • Com veus SB HOTELS d’aquí 5 anys?

Preveure escenaris futurs amb l’actual situació sanitària és molt arriscat... No obstant, des de SB HOTELS hem volgut mantenir-nos oberts durant tots aquests mesos i hem seguit oferint servei a qui ho podia necessitar. Estem convençuts que quan tot això passi, haurem estat capaços de fidelitzar a molts clients que abans d’aquesta crisis no ens coneixien. A més a més, treballar en un entorn advers sempre fa créixer a les organitzacions i als professionals que la gestionen.


Jordi Artiga

Director Comercial i d’Operacions de SB HOTELS

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies