Subscriu-te a la newsletter


LA COMISSIÓ D'INNOVACIÓ-INDÚSTRIA 4.0. ES REUNEIX PER ANALITZAR LA INNOVACIÓ A NIVELL EUROPEU

Catherine Antheunissens,

El passat 9 de juny la Comissió d'Innovació i Indústria 4.0. del 22@NETWORK BCN va celebrar la primera reunió del Cicle de Situació de la Innovació en regions europees al Coworking Next Flor situat a la l'Edifici Diagonal 00. 

En aquesta ocasió, vam comptar amb Neus Olea, Directora a AEMES Smart i responsable del departament Tècnic i Relacions Externes a AEBALL/UPMBALL, que va centrar la seva ponència en el perquè Espanya i Catalunya estan en nivells de innovació moderada segons l'Innovation Score Board en relació a altres regions europees. El primer punt és a causa de la menor ajuda de les institucions públiques en inversió en I+D i la segona raó, que passa sobretot a Catalunya, és per la poca col·laboració entre PIMES i grans empreses. És per aquest motiu, que Olea ha al·legat que és molt important la feina de les Associacions com 22@Network BCN que potencien la interacció entre empreses, entitats i institucions, sobretot després de la pandèmia. 

Per altra banda, també ens ha acompanyat Javier Molina, especialista en lideratge en la innovació, i actualment expert de Know Urban Net ha centrar la sessió en explicar com utilitzar la Intel·ligència Artificial i la tecnologia GPT aplicada en el marc de les ciutats. 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies