Subscriu-te a la newsletter


ISABEL SABADÍ PARTICIPA A L'ESDEVENIMENT GLOBAL SALES TECH FESTIVAL 2024

Catherine Antheunissens,

El passat diumenge 25 de febrer a les 18:00, la directora de l'associació Isabel Sabadí va participar en l'esdeveniment Global Sales Tech Festival 2024. L'esdeveniment es va dur a terme en l'emplaçament d'un dels nostres socis The Social Hub i vam poder compartir taula amb dos socis més, EO (Entrepreneurs Organization) i Club Globals.

Sota el títol "Empowerment Networks: How Communities Ignite Growth" va compartir conversa amb Ernest van der Meijde, President, EO Barcelona; Enrique Schonberg, President, ASAEDE, Mario Paladini, Co-Founder & CEO, Club GLOBALS moderats per Katrina Logie, Podcast and Webinar interviewer, People On The Grid. La conversa va discórrer en explicar com les comunitats ajuden els seus membres a connectar-se per créixer i quins elements comparteixen aquestes comunitats ubicades a Barcelona.

Isabel Sabadí, va ressaltar la importància de sumar comunitats a les quals connectar els socis del 22@ i crear diferents programes d'acompanyament en aquests projectes de creixement que estan fent les empreses en termes d'innovació com el programa d'immersió de les start-ups al districte de la innovació London White que es durà a terme aquest mes de juny o el programa "Think the Unthinkable" per corporacions i institucions al CERN (Suïssa) el mes d'octubre.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies