Subscriu-te a la newsletter


ISABEL SABADÍ, DIRECTORA DEL 22@NETWORK BARCELONA PARTICIPA AL CONGRÉS #WEBARCELONA

Catherine Antheunissens,

El passat 19 d'octubre la Directora del 22@Network Barcelona Isabel Sabadí va participar en el 5th Women Evolution Congress amb la col·laboració d'Esade. L'objectiu general del congrés és aportar informació, coneixement i xarxes de networking a les dones directives, empresàries, professionals i emprenedores, és per aquest motiu, que aquesta edició tracta sobre "Tecnologies exponencials en els negocis, la salut i el lideratge femení".

En aquest cas, Isabel Sabadí va participar en el debat sobre "Talent Femení i Startups", juntament amb Ana Maiques, CEO de Neuroelectrics i moderat per Alejandro Ribó, director general de Netmentora. La directora va explicar totes les accions que es fan des de l'associació per empoderar les dones a través de la Comissió de Dones en Valor, des dels quatre dinars anuals que tenen l'objectiu de visibilitzar dues dones referents en sectors molt masculinitzats, finals als projectes que sorgeixen a la comissió de talent i emprenedoria per fomentar la dona emprenedora.

Finalment, en el debat es va ressaltar la importància d'ecosistemes d'innovació i emprenedoria com el 22@ que ajudin a empoderar a dones emprenedores i a projectes liderats per dones.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies