ENTREVISTA A DAVID MONREAL - FUNDADOR DE SKYLAB CODERS ACADEMY

per Carla Escolà Costa,

 Quin seria l’Elevator Pitch d’Skylab Coders Academy?

Som la quarta escola més ben valorada del món que ensenya a programar amb cursos en format bootcamp. Per a que us feu una idea, altres escoles ofereixen als seus estudiants al voltant d'un 50% de possibilitats de trobar feina de programador. A Skylab aquesta mètrica és del 92%. Les empreses online més conegudes de Barcelona tenen alumnes de l’escola: Fotocasa, eDreams, Trovit, Softonic, Xing, Promofarma, Marfeel, Atrapalo… i podria continuar una bona estona.


Quin és el factor clau d’èxit de l’empresa?

Els principis que ens guien en com operem.
Començant per la selecció i admissió dels estudiants, les nostres primeres converses amb ells, passant per la forma com els ensenyem, el que els ensenyem (tant tècnic com no tècnic), com generem un sentiment fortíssim de grup i de “sentir els colors", com els preparem per a buscar feina, com seguim estant en contacte anys després de passar per l’escola, com escollim les opcions de finançament, com interactuem amb les empreses, i moltes petites accions del dia a dia.


En quin projecte estàs treballant actualment?

Ara mateix, principalment, en com ens ho fem per a poder treure la millor promoció de desenvolupadors web de tots els bootcamps afectats pel COVID19. Quan ho haguem aconseguit, reemprendré el projecte de poder cobrir més la demanda de programadors a Barcelona. 


Què estàs aprenent ara?

Ara? Tornant a llegir sobre estoïcisme. Recomanat!


A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

Tinc la sort d’haver conegut a moltíssima gent simplement brillant al llarg de la meva carrera. Me’n venen uns quants al cap, però crec que cadascú necessita conèixer persones diferents i no m’atreviria a posar un sol nom. Enlloc de dir noms en diré alguns dels seus trets comuns : pragmatisme, humilitat, pensament i acció anti-bullshit (perdó, no sabia com dir-ho d’una altra manera), sentit de l’humor, pensament lateral i valentia.


Com veus a Skylab Coders d’aquí a 5 anys?

Sent un dels millors proveïdors de talent de la ciutat. Hi ha una grandíssima mancança de talent en el món de la programació que no s’està cobrint de forma eficient. Crec que tenim una posició provilegiada per a buscar formes de posar-hi una mica de remei.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies