Subscriu-te a la newsletter


ENRIC URRETA I ISABEL SABADÍ ACUDEIXEN UN ANY MÉS AL MWC2024 LUNCH

Catherine Antheunissens,

El president de l'associació 22@Network Barcelona, Enric Urreta i la Directora Isabel Sabadí van participar diumenge passat 25 de febrer en el Mobile Lunch organitzat per Mobile World Capital

El Mobile Lunch és la trobada anual que dona el tret de sortida al Mobile World Congress. Aquesta cita reuneix els patrons de la Fundació Mobile World Capital, institucions i empresariat a nivell local i nacional en una ubicació emblemàtica de la ciutat de Barcelona com ho han estat en les últimes edicions el Mercat de la Boqueria, el Convent dels Ángels, Palo Alto i enguany en la Fundació Antoni Tàpies, situada en un edifici modernista, exponent de l'arquitectura industrial de Barcelona i obra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner, coincidint a més amb la celebració de l'Any Tàpies, quan es compleix el centenari del naixement del pintor, referent de l'art d'avantguarda del segle XX.

L'objectiu és oferir un espai de trobada i networking on conversar sobre els reptes que presenta la digitalització en el present i el futur.

L'acte ha comptat amb les intervencions del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, el ministre de Transformació Digital, José Luís Escrivá, el CEO de GSMA Ltd., John Hoffman, i el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Francesc Fajula.

Enguany la proposta gastronòmica ha presentat una proposta disruptiva de la mà de Ver Aguas, un projecte liderat per dones, amb Laura Veraguas al capdavant, que treballa amb una visió basada en la sostenibilitat, la innovació i la proximitat.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies