ELS PILARS DE L’EMPRESA SALUDABLE ARRIBEN AL 22@ by Amtté

per Mar Puigbert Moreno,

Un treballador saludable és una persona enèrgica, comunicativa amb una bona capacitat per treballar en equip, concentrar-se i oferir un bon rendiment. En el fons, una persona feliç a la feina. 

Amtté és una empresa especialitzada en desenvolupar programes de promoció de la salut a l’empresa. Treballa les diferents vessants de l’individu incorporant hàbits saludables a la vida diària del les persones. També treballa el factor humà, la vessant relacional per tal d’aconseguir millorar la seva vida i el seu rendiment dins l’empresa.


Què significa tenir uns hàbits saludables? Com impacta en el dia a dia dels treballadors?

La societat actual pateix la pandèmia del sedentarisme: moltes hores asseguts davant d’ordinadors, una mala alimentació, i en molts casos situacions d’estrès continuat. Aquests fets impacten de forma negativa en les persones en forma de malalties tant físiques, com mentals i emocionals.

Mantenir uns hàbits saludables combat aquests problemes de salut alhora que proporciona sensació de benestar.

Amtté ofereix programes a mida per a les empreses que tenen voluntat de fer un pas cap a l’empresa saludable. Aquests programes inclouen formació en hàbits saludables que engloben un programa d’activitat física, alimentació saludable, gestió del descans i de l’estrès i formacions en factor humà que engloben formacions en lideratge, comunicació interpersonal i treball en equip.

T’imagines practicar esport a la feina? Aprendre a menjar més saludable? Construir relacions més sanes i productives amb els companys? Realitzar tallers de ioga o mindfulness? Convertir-te en un líder saludable pel teu equip?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte