EL HUB INDUSTRIAL DE MOBILITAT SOSTENIBLE POSA EN MARXA UNA SEGONA CRIDA PER CAPTAR PROJECTES INDUSTRIALS by KIM BCN

per Carla Escolà Costa,

El Hub Industrial de Mobilitat Sostenible (HubIMS), iniciativa liderada per la Cambra de Barcelona amb l’objectiu d’impulsar i acompanyar projectes empresarials industrials vinculats a la mobilitat sostenible i la innovació a Catalunya, ha posat en marxa una segona crida per captar projectes provinents d’empreses, autònoms/es i startups d’arreu del territori.

Des d’aquest projecte, que aglutina ja 34 socis de diferents sectors de l’economia (empreses, clústers d’automoció, entitats financeres, universitats, entre d’altres), es busca teixir les bases d’una nova indústria catalana orientada a la mobilitat sostenible, que estigui adaptada a l’entorn del segle XXI, que sigui competitiva i que tingui una forta vocació exportadora i d’internacionalització.

Empreses, startups, associacions i fundacions podran adreçar les seves propostes a través de la web del HubIMS https://www.hubims.cat/presenta-el-teu-projecte/ on hauran d’explicar el seu projecte i la seva viabilitat, data límit el 30 de setembre. Un cop acabat aquest termini un comitè tècnic format per les empreses i institucions que formen el Hub analitzarà i seleccionarà les propostes que millor s’adaptin amb la filosofia de la iniciativa. 

Per a la selecció dels projectes, es valorarà tant la seva viabilitat econòmica com la seva maduresa, la vocació internacional, el nombre de socis que presenten la proposta, les sinergies amb la indústria actual de mobilitat, la capacitat d’innovació, la sostenibilitat i alineament amb els ODS, i el nombre d’ocupació directa i indirecte que generaria la iniciativa.

El Hub Industrial de Mobilitat Sostenible és un projecte obert a l’empresariat amb l’objectiu que Catalunya recuperi la iniciativa industrial que sempre ha tingut i potenciar (amb la indústria actualment existent) les bases d’un nou model basat en les premisses de la sostenibilitat i la innovació, dos dels eixos que formen el pla estratègic Catalunya 2030/40 de les Cambres catalanes.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies