Subscriu-te a la newsletter


ALUMNES DE LA OHIO BUSINESS SCHOOL VISITEN EL DISTRICTE PER CONÈIXER TOTES LES NOVETATS

Catherine Antheunissens,

CEA CAPA i la Ohio Business School visiten el 22@ per conèixer les novetats del districte i les iniciatives de l'Associació 22@Network BCN

Els darrers 10 i 12 de maig, CEA CAPA i la Ohio Business School van visitar el districte 22@. El grup, format per 30 estudiants de Business Development & Accountability i acompanyats per 2 professors, van venir a Barcelona en motiu d'un tour d'innovació. L'objectiu de la visita era explicar a aquests estudiants de primer i segon any de carrera en què consisteix la innovació i les novetats del districte 22@.

El 10 de maig, vam quedar a les instal·lacions d'Indra (C/ Roc Boronat 133). En primer lloc, Isabel Sabadí, directora del 22@Network BCN, els va presentar l'associació 22@NETWORK BCN, l'evolució del districte i les diferents etapes que han transcorregut per poder arribar a ser el que és avui. Acte seguit, Alberto Guilló, Partner de Minait Consultoria de la Práctica de Servicios Financieros, va fer una presentació corporativa i va contestar a les preguntes dels estudiants.

El 12 de maig, vam quedar a les instal·lacions de Bcombinator (C/Badajoz 32). Allà, Clemente López, Launch Program Director & Deadflow Manager, va presentar la companyia i va contestar les nombroses preguntes que els estudiants van fer.  

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies