CIBERSEGURETAT: IMPACTE I CERTIFICACIÓ

per Secretaria Comunicació,

  • Javier Fernández Martín, arquitecte de seguretat cibernètica a Telefónica, ha explicat “L'impacte de la ciberseguretat en els entorns de negoci” i ha destacat que “és imprescindible treballar en la prevenció ja que normalment només es reacciona quan el dany ja està fet”.
  • Boris Delgado, Gerent de TIC a AENOR, ha explicat els “Estàndards internacionals i la seva certificació en ciberseguretat”.

22@Network bcn ha celebrat avui a Spaces 22@ l’edició nº127 del 22@Update Breakfast, sota el títol “Ciberseguretat: impacte i certificació”.

Enric Peig, Director de l'Escola d'Enginyeria de la UPF i membre de la Junta Directiva de 22@Network, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast que ha tractat sobre els riscs associats a la xarxa i la manera d'evitar-los en un món hiperconnectat on les vies d'entrada de les amenaces es multipliquen i afecten a la vulnerabilitat de les organitzacions.

Javier Fernández Martín, arquitecte de seguretat cibernètica a Telefónica, ha explicat “L'impacte de la ciberseguretat en els entorns de negoci” i ha destacat que “és imprescindible treballar en la prevenció ja que normalment només es reacciona quan el dany ja està fet”.

Boris Delgado, Gerent de TIC a AENOR, ha explicat els “Estàndards internacionals i la seva certificació en ciberseguretat”.

Nota de premsa completa.

Mira l'àlbum de fotos de l'acte a la nostra pàgina de Facebook.


Comentaris

Bon día! Avui he asistit a l'esmortzar sobre "Ciberseguretat: Impacte i Certificació" Sisplau prego em facilitin les presentacions al correu josep.altafaja@enace.es Els hi agraeixo per endevant. Una cordial salutació, Josep Maria Altafaja Amor


Josep Maria Altafaja - 22 de febrer de 2018 a les 19:07

Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?