Subscriu-te a la newsletter


Presentació dels projectes de les comissions del 22@Network bcn al 22@Update Breakfast del mes de setembre

Secretaria Comunicació,

22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha organitzat avui a Barcelona Activa la 123ª edició del 22@Update Breakfast.

Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast, sota el títol “Comunitat 22@ - el nou curs al 22@Network”, durant la qual s’han presentat els projectes que les comissions de treball de l'Associació tenen previstos pel nou curs, “amb l’objectiu comú d’enfortir i fer créixer la Comunitat 22@, tant en l’àmbit corporatiu com professional”. Monzó ha destacat la consolidació de l’Associació que ja compta amb 121 empreses i institucions associades, que representen més de 20.000 treballadors.

L'Update ha estat a càrrec d’Antoni Paz, director de KIM BCN, qui ha presentat la iniciativa “Projectes Europeus amb marca 22@”, que compta amb el suport de la Fundació BIT de l'Ajuntament de Barcelona i que “ofereix oportunitats per a les organitzacions del districte de crear projectes innovadors que consoliden el districte 22@ com a referent internacional i com a URBAN LAB d’experimentació de nous projectes innovadors.”

Dins l’apartat de l’Innovador del mes, han intervingut els presidents de les comissions de treball de l'associació.

  • Teresa Batlle (PichArchitects), de la Comissió d’Empresa i Medi Ambient, ha explicat la continuïtat del mapa “22@ Districte Certificat”, que inclou els edificis amb certificacions energètiques A i B i que té com a objectiu aconseguir que el districte de la innovació 22@ sigui el primer 100% certificat energèticament de Barcelona.
  • Enric Peig (UPF), de la Comissió de Talent i Noves Professions, ha parlat del mapa de formació del districte, en una doble classificació, una de territorial i una altra per nivells i especialització. La Comissió també gestionarà projectes de RRHH com el Canal Esport 22@ o el voluntariat per a la comissió de RSC.
  • Antoni Oliva, Director Executiu de 22@Network, en representació de Montse Tohà (Fundació IRES), de la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa, ha explicat que l’objectiu de la comissió és crear un Inventari de la RSC de les empreses del 22@Network i lligar-lo a l’impacte dels objectius de desenvolupament sostenible.
  • Àlex de Dios (Beabloo), de la Comissió d’Emprenedoria, ha destacat l’objectiu de la Comissió de treballar en l’acompanyament a mida per startups i l’oferta de networking actiu, que ofereixi trobades entre startups i empreses. La comissió s’ha incorporat també al comitè tècnic Water4action, una plataforma que promouen Ship2b i Agbar, per accelerar startups relacionades amb l’aigua, les persones i l’entorn.
  • Yolanda Guerra (Cuatrecasas), de la Comissió d’Urbanisme, en representació del seu president Javier Bernades (Cushman & Wakefield), ha explicat que cal repensar com integrar el 22@ a la ciutat i estudiar el model de desenvolupament del sòl de la zona Nord del 22@, participant activament en la Comissió de Coordinació del 22@ - Fundació BIT.

En finalitzar Antoni Oliva, Director Executiu de 22@Network, ha presentat l’actualitat de l’Associació i les novetats al districte 22@ i ha donat la benvinguda a les noves empreses que s’han integrat al 22@Network: Royal Melbourne Institute of Technology-RMIT, Grupo Colonial, Blanch + Conca Arquitectura – BCA, Regus Management España i Parje.

Ha explicat que l’Associació ha rebut diferents visites de delegacions de Xina i Perú que han estudiat l’ecosistema empresarial del districte 22@. Ha explicat també que 22@Network ha participat en el Workshop Internacional sobre grans projectes urbans, organitzat per la Universitat ETH Zurich i el Future Cities Laboratory de Singapur al districte 22@.

Finalment ha anunciat la celebració el pròxim 5 d'octubre d'una nova edició del dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn, que coincidint amb la celebració del 3r IOT SOLUTIONS WORLD CONGRESS, comptarà amb la ponència "Present i Futur de la Internet of Things", a càrrec de Ramon Sagarra, Fundador i soci d'Eacom, Modi i Near by Sensor. Per acabar ha anunciat també que Valkiria organitza els propers 5 i 6 d'octubre el WWi Summit2017, centrat en el model d'Open Innovation i transformació de Cultura organizativa.

El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

22@NETWORK BCN és l'Associació d'Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, que compta amb més de 100 empreses sòcies i col·laboradors que es beneficien de les sinergies que es produeixen en el propi l'àmbit de l'Associació i que s'ha consolidat també com un agent actiu del districte i motor de les iniciatives que ajuden al desenvolupament de les empreses associades.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies