BENVINGUTS AL 22@NETWORK

per Carla Escolà Costa,

Aquestes són les empreses que s'han associat al 22@NETWORK BCN aquest mes de novembre:

Circulum App 

Són el primer Marketplace de Webinars! On podràs trobar Webinars d'interès i realitzar networking amb els assistents!

Nimoy

Nimoy sorgeix de la necessitat de combinar un profund coneixement del negoci amb experiència en Intel·ligència Artificial. Assessoren empreses i organitzacions des d'una perspectiva de ciència de dades, sempre enfocant-se en l'impacte econòmic i operatiu, creant solucions i models que brinden resultats tangibles.

FUTURA SPACE

FUTURA SPACE és un laboratori creatiu d'I+D especialitzat en la creació d'experiències immersives i solucions interactives en realitat virtual/augmentada/mixta, gaminh i multimèdia, així com en serveis de consultoria en entorns i productes XR.

TalentFY

TalentFY és la plataforma digital més eficient que ajuda a empreses a cobrir posicions IT en menys de 10 dies. Gràcies a la seva pròpia tecnologia IA, TaletFY és capaç d'assignar els millors recruters IT per trobar el candidat ideal.

SDIN RESIDENCIAL

Són una immobiliària que desenvolupa i gestiona tot el procés productiu d'actius immobiliaris, la cerca del sol, l'elecció de l'arquitecte i la construcció. Compten actualment amb una cartera de comercialització de més de 3.000 habitatges en ciutats repartides per tot el territori nacional i una cartera de sol de més de 2,6 milions de m2 edificables. Les seves principals zones d'actuació són Catalunya, Madrid, Levante i Andalusia.

Totes les seves promocions incorporen un fort component d'innovació i disseny, creant llars úniques que s'adapten a les necessitats dels clients respectant el seu entorn. 

IDEAS FOR CHANGE

Són una empresa de consultoria i investigació pionera en innovació amb impacte. Dissenyen i construeixen #FururesThatRock per a contribuir en la millora de les ciutats, organitzacions, institucions públiques i entitats socials.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies