22@NETWORK PARTICIPA EN EL PROJECTE “BARCELONA, DESTÍ CIÈNCIA” PER A ATRAURE A UN “TURISME DE QUALITAT” AMB INTERESSOS CULTURALS

per Irene Codina Altarriba,

Gràcies a la complicitat del 22@Network BCN, entre altres entitats, Barcelona comença el camí per a atraure a un “turisme de qualitat” amb interessos culturals.

Turisme de Barcelona va presentar el passat dimarts 3 de maig, el programa ‘Barcelona, destí ciència’ al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. El projecte està creat per incentivar el turisme científic aprofitant els atributs de la capital catalana en ciència, innovació i tecnologia. El programa es compon per una línia de productes i rutes que «posa el coneixement científic a l’abast del públic visitant i situa la ciutat com a destí de ciència a escala nacional i internacional».

S’han desenvolupat set rutes científiques o “tours” en col·laboració amb la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, on quatre d'aquestes set, tenen el districte 22@ com a escenari. La primera, Ruta Edificis Sostenibles 22@, Ruta Barcelona Tecnològica 22@, Ruta Vestigis Industrials 22@ Barcelona, Ruta de la Innovació 22@, Ruta de la Llum, Ruta Einstein i, finalment, la Ruta de les Dones Científiques. A més, d’una agenda temàtica actualitzada amb les activitats i esdeveniments científics de la ciutat i una targeta per visitar amb descomptes a vint-i-vuit dels espais.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies