Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BARCELONA PARTICIPA A LA FIRA MIPIM 2024 A CANNES

Catherine Antheunissens,

El passat 13 de març, Enric Urreta, president de l’associació 22@Network Barcelona va viatjar a Cannes per participar a la major Fira de Real State d’europa MIPIM.  Enguany es van reunir uns 20.000 delegats de 90 països amb un nombre creixent d'estands i pavellons (340) que ocupaven més espai que anys anteriors (19.500 metres quadrats), amb noves delegacions d'Amèrica del Nord, Orient Mitjà, Sud-est Asiàtic. 

MIPIM recull als principals actors de Real State: inversors, contructors, fons immobiliaris i grans corporacions interessades en trobar noves seus per les seves empreses. Moltes de les empreses expositores i visitants son membres de 22@Network Barcelona a qui hem volgut acompanyar en aquesta edició.

Durant la visita, Urreta va realizar diversesreunions amb els nostres socis als seus stands i va participar en trobades ambmembres del sector com Cushman & Wakefield, JLL, CBRE junt amb membres de l’Ajuntament de Barcelona: Miquel Rodríguez, Gerent Promoció Econòmica, Ajuntament de Barcelona, Mario Rubert, Director de Promoció de la Ciutat, Ajuntament de Barcelona, Xavier Mayo, Economic Advisor, Ajuntament de Barcelona i Julia Cordonet, International Economic Promotion, Ajuntament de Barcelona per parlar de l’atracció d’inversió i empreses a22@ per establir un pla conjunt per atraure als millor actors que puguinenriquir l’ecosistema. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies