Subscriu-te a la newsletter


22@MASTERCLASS "ELS LÍDERS HAN DE PARLAR AMB ELS SEUS EQUIPS PER ACONSEGUIR UNA SEGURETAT PSICOLÒGICA D'AQUESTS"

Catherine Antheunissens,

El passat 20 de febrer la Comissió de Talent del 22@Network Barcelona i Institute for Futures van organitzar una 22@Masterclass sobre benestar personal i foraleses de caràcter, amb Gemma Romaguera-Casanovas, coach en la gestió de l'estrés i estil de vida i Elissandra Tomazoni Andrade, experta en talent i benestar, moderafa per  Iolanda Triviño, Presidenta de la Comissió de Talent del 22@Network Barcelona.

En aquesta ocasió es van ensenyar l'aplicació Via Character per potenciar les fortaleses i el benestar de les empreses. Es va parlar també de les múltipes causes de l'estrés i de com combatre-les per tal que els equips estiguin més sans. 

Gemma Romaguera-Casanovas va exposar que hi ha moltíssims símptomes d’estrés, si ens cuidéssim més la part de benestar mental i físic, repercutirien molt positivament a la nostra salut i a la de l’empresa". Per la seva banda, Elissandra Tomazoni Andrade va exemplificar que els mateixos líders necessiten parlar amb els seus equips de manera efectiva i compassiva, ja que això tendeix a generar un ambient amb seguretat psicològica molt important per l'empresa. 

La sessió es va realitzar via zoom, és per això que si us la vau perdre aquí teniu l'enllaç per poder-la visualitzar: https://lnkd.in/drGsqycU

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies