ALCAMPO I MODA RE-IMPULSEN EL PRIMER CÓRNER DE ROBA DE SEGONA MÀ EN UN CENTRE COMERCIAL A LA CIUTAT DE BARCELONA by Fundació Formació i Treball

per Carla Escolà Costa,

Alcampo ha incorporat un córner de roba de segona mà en el seu centre de Diagonal Mar (Barcelona) en col·laboració amb Moda re-, iniciativa social promoguda per Càritas amb la finalitat d’afavorir la reutilització de roba així com la inclusió sociolaboral de col·lectius vulnerables.

És la primera vegada que Moda re-, un projecte social de Càritas, instal·la un córner en un hipermercat de Barcelona i la segona de l’Estat Espanyol. Aquesta iniciativa pionera a Espanya es va iniciar el passat mes de maig a l’Alcampo de Sant Boi i serà una fórmula que s’estendrà al llarg de 2021 a d’altres centres Alcampo.

El corner Moda re- està gestionat per la Fundació Formació i Treball (entitat promoguda per Càritas Barcelona), està situat a la zona de tèxtil d’Alcampo i compta amb un assortiment d’aproximadament 700 referències amb preus que oscil·laran entre els 2 i els 20 euros, i aniran variant en funció de les diferents ofertes.


Notícia completa aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies