Subscriu-te a la newsletter


TALLER DE LIDERATGE: ESTRATÈGIES PER A MILLORAR EL CLIMA LABORAL DE LA TEVA ORGANITZACIÓ

Sents que hi ha aspectes del clima laboral de la teva empresa que voldries millorar?

Aquest taller està dirigit a líders, CEO, responsables de departaments i líders d’equips que desitgen aprendre amb lleugeresa i empatia recursos per liderar millor els seus equips.


Us convidem a una experiència de treball vivencial perquè obtingueu recursos específics que us ajudin a identificar i abordar el desafiament de millorar el clima laboral de la vostra empresa. Experimentaràs la metodologia CREA amb què incorporaràs una nova forma de generar canvis positius en les relacions amb el teu equip i produir un nou clima laboral més col·laboratiu i eficaç que t’ajudi a aconseguir els teus objectius:


  • Context: Com crear un context fèrtil i propici perquè es pugui produir el canvi que visualitzes a la teva organització.
  • Reconeixement: Com comunicar de manera efectiva reconeixements i oportunitats de millora per potenciar-los i impulsar-los a l’acció.
  • Empoderament: Com generar prou confiança en els teus equips per inspirar, motivar i gestionar el canvi de manera assertiva.
  • Acció: Com dissenyar i tirar endavant converses valentes per definir i coordinar les accions necessàries per assolir els objectius de l’empresa.
  • Resultats: Com impulsar una cultura del treball basada en l’aprenentatge, la comunicació i la millora contínua dels resultats.


Aplicant aquest mètode, podràs desenvolupar un lideratge efectiu i fomentar una cultura de benestar, col·laboració, creativitat i innovació a la teva organització, facilitant la transició reeixida a través del canvi organitzacional, enfortint la resiliència del teu equip i maximitzant el creixement sostenible.


Ponent

Toni Padrell, està format en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE i compta amb 8 anys treballant a multinacionals com Deutsche Bank, Allianz, Stanley Blank’n’Decker i 15 anys emprenent sota la seva pròpia marca personal i liderant equips en projectes de transformació digital a les organitzacions. Actualment és el CEO de la Consultora CRESCENT des d’on impulsa el Lideratge i la Gestió del Canvi a les organitzacions.


Dia: 13 de juny de 2024

Hora: 18:00h

Lloc: CINC Barcelona, C/Llull 321, 08019


Inscripció a l’acte

Per a poder inscriure’t a l’acte necessites estar registrat a la web de CINC:


INSCRIU-T'HI

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies