INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL: COM CANVIARÀ EL MÓN I LA TEVA VIDA

per Secretaria Tècnica,

Al passat 22@Network Àgora, que va tenir lloc el dijous 23 de maig a la Torre de Telefónica, vam comptar amb la presència de Pablo Rodríguez, director de tencologia digital a Telefónica, que ens va mostrar les dimensions que les macrodades i la Intel·ligència Artificial estan adquirint a la nostra societat.

Xavier Monzó, president de 22@Network, va donar la benviguda a l'acte, assenyalant que el 22@ ja és la major aglomeració de talent digital del sud d'Europa. També va recordar algunes de les novetats de l'associació, com el carnet de soci 22@ o la celebració del 15è aniversari. 

A continuació, Pablo Rodríguez va presentar "Intel·ligència Artificial: com canviarà el món i la teva vida", tot mostrant les dimensions que està adquirint aquesta revolució: ja s'utilitza en molts àmbits diferents, des del món de la salut, fins a la cuina, el futbol o el bé social, i ja comença a detectar emocions, a saber com funciona el nostre cervell o a crear avatars hiperrealistes. 

Per això, Rodríguez va remarcar que el que no s'ha de fer és rebutjar aquestes noves tecnologies, sinó abraçar-les per sumar intel·ligències i crear un món millor

Finalment, al col·loqui amb Sergi Vicente, director de Betevé, es van tocar temes com la privacitat de les dades, l'ètica, el futur de les professions, i sobretot, de la importància de donar valor a les qualitats humanes que la Intel·ligència Artificial no pot tenir, que són l'amor, l'empatia i la creativitat.


Informació sobre l'Àgora 22@Network 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?