COMISSIONS

URBANISME I TERRITORI

DARRERES REUNIONS


Nov.
13

Reunió dels principals desenvolupadors de sòl de la zona nord del districte amb l'administració per plantejar i analitzar propostes per a la transformació d'aquest sector del districte.

Ordre del dia i assistents

Reunió amb els principals desenvolupadors de sòl de la zona nord del districte amb l'administració per plantejar i analitzar propostes per a la transformació d'aquest sector del districte.

ORDRE DEL DIA

1) Introducció a càrrec del President de la Comissió, Javier Bernades (Cushman & Wakefield); presentació dels ponents i organització de la sessió

2) Temes a tractar, segons la següent estructura:

  • Planejament General i Derivat en el 22@
  • Gestió Urbanística
  • Llicències
  • Infraestructures

3) Tancament

LA CREACIÓ DE LA COMISSIÓ


La Comissió d’Urbanisme i Territori va ser creada per tal de liderar la interlocució del sector productiu lligat directament a la transformació urbana amb l’administració. La Comissió va generar un primer document de propostes generals, que va ser lliurat a l’administració, i que va ser fruit d’un diàleg organitzat per l’associació.

La Comissió ha programat tres sessions de treball temàtiques per compartir amb l’administració aquells aspectes del projecte 22@ que poden millorar el desenvolupament del districte a curt i mig termini. En aquestes sessions es convida a la Fundació BIT, com a responsable del desenvolupament urbanístic del districte. Les temàtiques de cadascuna de les sessions són:

  • Problemàtiques de transformació i construcció a tot l’àmbit
  • Propostes per al desenvolupament del sector nord
  • Aspectes lligats al funcionament de les zones transformades

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte