COMISSIONS

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

REUNIONS


Nov.
22

El proper dijous 22 de novembre celebrarem una nova reunió de la Comissió de RSC, per seguir planificant la programació del període 2018 - 2020. 

Ordre del dia i assistents

El passat dijous 22 de novembre vam celebrar una nova reunió de la Comissió de RSC, on es van tractar els temes que resumim a continuació: 

1. Preparació del dia 5 de desembre - Dia del Voluntariat

Per donar visibilitat a les activitats i accions de voluntariat que es duran a terme el proper 5 de desembre en motiu de la celebració del Dia del Voluntariat, es va decidir recollir totes les propostes en una pàgina a la web per tal que els voluntaris es puguin inscriure i participar. Podeu consultar-les aquí

A més, es va decidir la creació de la campanya de Nadal El districte de les joguines, per recaptar diners per comprar joguines pels nens i nenes del projecte Casal en Família, de la Fundació IRES. Aquí teniu tota la informació. 

2. Seguiment de la programació del període 2018-2020. 

Es va seguir treballant en la proposta de planificació dels dos cursos següents, basant els objectius i les accions de l'associació en els ODS de la ONU. 

També es va planificar el 22@Breakfast del passat 29 de novembre, dedicat a la RSC i al voluntariat al districte, i on es va presentar el quadre amb la planificació del curs així com les diferents propostes d'activitats de voluntariat i campanyes de Nadal. 


Set.
13

El 13 de setembre vam celebrar la primera reunió de la comissió per planificar el període de dos anys, fins a l'assemblea del 2020. 

Ordre del dia i assistents

A la primera reunió de la comissió es van tractar els temes que resumim a continuació.

En Jesús Camas va explicar el programa, que parteix de la base de considerar la RSE com element de competitivitat empresarial. Si fa uns anys es parlava dels costos de la 'no qualitat', avui hem de parlar dels costos de la 'no RSE'. La RSE té més a veure en com guanyes els diners que no pas com els inverteixes. 

El programa consisteix en tres tallers conjunts, d'introducció, estudi de casos i seguiment del pla d'acció. I té una durada de tres mesos, a començar al mes d'octubre.

Per a més informació sobre aquest programa podeu anar a l'enllaç o posar-vos en contacte amb Javier López (javier.lopez@barcelonactiva.cat).

  • Programació del període 2018 - 2020 en base als ODS

La presidenta de la Comissió Montse Tohà va presentar la proposta de planificació pels dos cursos següents, basada en els ODS números 5 Igualtat de gènere, 8 Treball digne i creixement econòmic, 9 Indústria, Innovació, infraestructures, 11 ciutats i comunitats sostenibles i 17 aliança pels objectius. Podeu veure el resum d'objectius i accions en aquesta taula.

La taula s'ha de complementar amb les aportacions de la resta de comissions, que han de fer seu el programa. Us convidem a tots a participar.

A més es va decidir fixar dues dates com a fites importants de la comissió, per donar visibilitat a les accions i aconseguir impacte entre els socis i de comunicació. Les dates són el 5 de Desembre (dia del voluntariat) i el 5 de juny (dia del medi ambient).

Ja estem preparant la campanya pel 5 de desembre i ben aviat us donarem més detalls.

Hem aconseguit ja 4 beques click! Moltes gràcies a les empreses Twentytu, Vistaprint i CCIB per la vostra col·laboració! Ens falten encara unes quantes, ens ajudes?.


Maig
17

El proper dijous 17 de maig tindrà lloc la nova reunió de la Comissió de RSC, de 9h a 10.30h a la Fundació IReS (c/ Bolívia, 49), on es presentaran els resultats de l'enquesta i es tractaran altres punts de la comissió com la revisió de projectes presentats o l'estratègia de RSC de l'associació. 

Ordre del dia i assistents

A la reunió de dijous 17 de es van tractar els temes següents: 

1. Resultat de l'enquesta RSC

Es presenten els primers resultats de l'enquesta de RSC. Tot i que no hi ha hagut una participació massiva, els resultats aporten informació d'utilitat.

S'acorda fer una comunicació conjunta dels resultats amb el nom del projecte de RSC premiat aquest 2018.

El guanyador es decidirà per un jurat on hi haurà una persona representant la Comissió, una representant 22@Network bcn i un expert en RSC. El resultat es donarà a conèixer a la convenció del 7 de juny.

2. Presentació del programa de beques


3. Estratègia de RSC lligada als ODSComentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte