COMISSIONS

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

REUNIONS


Set.
19

La propera reunió de la Comissió de RSC tindrà lloc el dijous 19 de septembre de 9h a 10.30h al Casal de Barri La Llacuna (C/Bolívia, 49).  Tractarem temes com el Voluntariat 22@ o els reptes 22@. 

Inscriu-te aquí

La propera reunió de la Comissió de RSC tindrà lloc el dijous 19 de septembre de 9h a 10.30h al Casal de Barri La Llacuna, (C/Bolívia 49). 

L'ordre del dia és el següent:

- Seguiment programació ODS 2018 - 2020

- Voluntariat 22@

- Reptes 22@


ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS


Maig
29

La passada reunió de la Comissió de RSC va tenir lloc el dimecres 29 de maig de 9h a 10.30h a les oficines d'Aigües de Barcelona, (Pujades, 350; Planta 5).  Es van tractar temes com el Premi RSC, el Dia de la Terra 2019 i la preparació de la Convenció Empresarial. 

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió de RSC va tenir lloc el dimecres 29 de maig de 9h a 10.30h a les oficines d'Aigües de Barcelona, (Pujades, 350; Planta 5). 

L'ordre del dia va ser el següent:

- Premi RSC

S’han comentat els dos guanyadors i en que consistia les dos iniciatives: KIM i the Zone of Hope.

- Dia de la Terra 2019

Vistaprint ha explicat en que consistia la jornada d’espigolament: recollida carxofes al Prat de Llobregat. 

- Pla de Voluntariat

S’han presentat en format excel les 21 activitats de voluntariat i 7 activitats puntuals per Fundació IRES, Fundació Treball i Fundació Jaume Batlle Bigas.

S’ha d’acabar de determinar com es gestionarà el programa des de l'associació.  La idea es que es comenci a funcionar a partir de septembre. 

- Preparació Convenció Empresarial

Es comenta la participació de l'Elisabeth Bergés en la Convenció. Consistirá en tres transparències sobre: 

  • ODS + Pla de Voluntariat 
  • Repte 2018 
  • Repte 2019

Abr.
4

La passada reunió de la Comissió de RSC va tenir lloc el dijous 4 d'abril de 9h a 10.30h a la Fundació Jaume Batlle Bigas (Carrer del Dr. Trueta, 168). Alguns dels temes que es van tractar van ser els Premis RSC 2019, accions pel dia de la Terra i el Repte Convenció 2019. 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió de RSC va tenir lloc el dijous 4 d'abril de 9h a 10.30h a la Fundació Jaume Batlle Bigas (Carrer del Dr. Trueta, 168). 

Aquesta és l'acta:

1. Premi RSC 2019

S'ha acordat llançar una crida de projectes i inicatives de RSC per seleccionar el Premi RSC 2019. El jurat valorarà l'origen del projecte, com s'ha organitzat i el seu impacte. 

2. Accions pel dia de la Terra (5 de juny)

Crida de propostes: S'ha decidit obrir convocatòria de propostes d'activitats i accions pel dia de la Terra, que es celebra el 5 de juny. 

Envia'ns la teva proposta a info@22network.net. 

3. Seguiment de la programació 2018 - 2020

S'ha seguit treballant en la proposta de planificació dels dos cursos següents, basant els objectius i les accions de l'associació en els ODS de la ONU

Aquest és el calendari actualitzat. 


4. Repte Convenció 2019

S'ha aprovat que el Repte per la Convenció Empresarial del 2019 serà "Apadrina una persona tutelada", que consisteix en aconseguir 22 apadrinaments per tal de satisfer les necessitats no cobertes que tenen els avis tutelats. Consulta aquí més informació sobre el repte.  


Finalment, s'han tractat dos temes més:

  • S'ha acordat crear un pla de voluntariat amb accions puntuals i accions continuades, que treballaran inicialment la Fundació Jaume Batlle, la Fundació Formació i Treball i la Fundació IRES, i que presentaran a la propera reunió de la comissió. 
  • Alfons Hernández de Barcelona Activa ha informat del projecte Empreses Responsables, un programa que combina sessions presencials grupals amb assessoraments individuals in company en un període temps comprimit (uns dos mesos), i orientat a l’execució d’accions concretes. La propera edició comença el 25 d’abril. Aquí hi ha el programa, el calendari i el detall de les accions.  

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte