CRIDES 22@NETWORK 2018

#1 ECONOMIA CIRCULAR AL DISTRICTE

El proper 14 de juny tindrà lloc la Jornada d’Economia Circular, un esdeveniment per impulsar iniciatives conjuntes d’economia circular a l’àmbit del districte. Tens alguna idea o projecte d'economia circular? Busques crear sinèrgies amb altres empreses o proposar algun projecte conjunt?

Apunta-t'hi!

#2 BEQUES CLICK

El projecte Click té l'objectiu d'ajudar a joves en situació de vulnerabilitat. Moltes empreses han col·laborat oferint formació i acompanyament a participants del projecte. Ara volem anar un pas més enllà i poder oferir una formació i acompanyament personalitzat durant un curs escolar. Per això, volem aconseguir 22 Beques Click!

Ens ajudes? Envia un correu a info@22network.net i et donarem tota la informació!

#3 PROJECTES IP22@

El distintiu IP22@ és un distintiu de qualitat per a projectes innovadors amb impacte en el districte. És una manera d'acompanyar i posar en valor aquells projectes transformadors que són un reflex de la potència de l'ecosistema 22@.

Perdràs l'oportunitat d'aconseguir el distintiu de la innovació? Presenta el teu projecte innovador!  


#4 FP DUAL EN MARKETING DIGITAL

El màrqueting digital és un perfil  molt sol·licitat a les empreses. Per això, l'IES Poblenou vol ser el primer centre de formació públic que ofereixi el grau en Màrqueting Digital en format DUAL. Volem oferir a les empreses la possibilitat de col·laborar en aquest programa!

Ajuda'ns a aconseguir-ho! Envia un correu a info@22network.net i t'explicarem com fer-ho!


#5 FET AL POBLENOU

Des de l'associació hem col·laborat amb la segona edició del llibre Fet Al Poblenou de l'Arxiu Històric del Poblenou, el qual ha estat un èxit. Poblenou té història, aquí podeu trobar un dels seus relats. 22@ reconeix el seu passat i escriu el seu futur. Ara, hem de començar a pensar en la següent edició del llibre, aquest amb tot això que esteu produint les empreses avui. 

#6 DINÀMICA D'EMPRENEDORIA 22@

Volem fer créixer l'ecosistema emprenedor del districte de la innovació. Per això et convidem a conèixer els detalls d'aquesta iniciativa a la xerrada que oferirem el proper dia 11 de juny. Si ja has posat en marxa la teva idea de negoci IT (Internet & Technology) o estàs pensant en fer-ho, acompanya'ns-hi!