6a CONVENCIÓ EMPRESARIAL DEL 22@

Sota el lema de "Intel·ligència Col·lectiva" el passat 7 de juny es va celebrar la 6a Convenció Empresarial del 22@ a l’Hotel Meliá Barcelona Sky amb més de 200 assistents. 

L’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va inaugurar la Convenció i va assegurar que l'Ajuntament oferirà el seu suport a l'associació per dinamitzar el districte i que "el 22@Network bcn és un exemple d’associació implicada amb l’entorn del Poblenou i les universitats”. 

Xavier Monzó, president de 22@Network bcn va defensar el lema de la “Intel·ligència col·lectiva” i va explicar que “22@ té l’oportunitat i evoluciona amb el model de la quàdruple hèlix, on administracions, empreses, universitats i ciutadania comparteixen un mateix projecte”.

A continuació, va tenir lloc la ponència “La suma d'intel·ligències”, a càrrec de Xavier Marcet, Fundador i President de Barcelona Drucker Society i President de Lead To Change, centrada en el paper cabdal dels nous materials i la nanotecnologia, la bioenginyeria i la salut.

Finalment, es van presentar les crides a l'acció de 22@Network 2018 i l'acte va finalitzar amb el Lliurament de Premis 2018 a personalitats i empreses que s'han distingit per la seva activitat al districte.