22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE ÀGORA

Al pròxim Àgora, podrem escoltar el punt de vista de Laia Bonet, Tinent  d'Alcaldia d'Agenda 2030 de l’Ajuntament de BCN, sobre la humanització de la tecnologia i com aquesta ha d'estar al servei de la ciutadania.

Humanitzar la tecnologia i posar-la al servei de les persones és un dels  grans reptes pendents per part d'empreses de tecnologia, organitzacions  socials, activistes i administracions. Actualment hi ha una falta de regulació  en la tecnologia i és per això que són tan necessaris els debats ètics sobre la intel·ligència artificial (IA), i sobre com competirem, des d'Europa, en la  nova fase de l'economia digital basada en les dades, la IA, la robotització del  treball i les noves síntesis persona-màquina.

ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • MOBILITAT 4.0: ESTACIONS DEL FUTUR

  Hotel Melià Sky

  Com serà l'estació del futur? Des del gran repte que suposa repensar l'estació com el lloc a on han de passar les coses, tindrem l'oportunitat de conèixer com serà l'estació del futur. 

  Una transformació que passa per ser digital i va més enllà de les infraestructures: serveis, dades i tecnologia, marquen la tendència en el futur.

  SOCIS_DUES INVITACIONS GRATUÏTES

 • DESAFIAMENTS DEL FUTUR DE LA MOBILITAT I L'IOT

  Hotel Melià Sky

  Quins reptes haurà de fer front la mobilitat del futur? En el proper Àgora tindrem amb nosaltres a Javier González Pareja, el president del Grup Bosch Espanya, la companyia líder mundial de tecnologia i serveis que el 2018 ha aconseguit unes vendes de més de 2.500 milions d'euros.  

  T'ho perdràs?

 • INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL. COM CANVIARÀ EL MÓN I LA TEVA VIDA

  Torre Telefónica Diagonal 00 (Plaça d'Ernest Lluch i Martin, 5)

  Segons Pablo Rodríguez, "gairebé tots els problemes importants de l'ésser humà es poden abordar utilitzant les dades i la intel·ligència artificial". Descobreix tot el que té per explicar el director de tecnologia digital a Telefónica sobre Intel·ligència Artificial al proper Àgora, que tindrà lloc el 23 de maig a Telefónica.

ACTUALITAT ÀGORA