22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • INTERNATIONAL BEST PRACTICES IN URBAN INNOVATION DISTRICTS

  East District Agora, Smart City Expo

  Urban Innovation Districts are sprawling over the world and 22@ Barcelona is reckon as the first one. We wanted to share our experience with some of the most vibrants UDI in Europe, to compare, find best practices and stablishing a framework for future collaboration.

 • BLOCKCHAIN, QUINA REVOLUCIÓ?

  Hotel Novotel Barcelona City

  Blockchain, la tecnologia de base de dades distribuïda i autentificada, és un nou sotrac a la revolució digital en curs. Les seves implicacions, que tot just ara comencem a intuir, poden redissenyar la manera que confiem i certifiquem la confiança digitalment. Per parlar-nos de la seva capacitat transformadora, les oportunitats i els límits del Blockchain hem convidat en Jordi Herrera, vicepresident de Blockchain Catalunya.

 • SÓNAR +D CREATIVITAT, TECNOLOGIA I NEGOCI

  Hotel Novotel Barcelona City

  22@Network bcn organitza, el proper 24 de maig a partir de les 13:30h. a l'Hotel Novotel Barcelona City, un nou dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn, a càrrec de Ventura Barba, el CEO de Advanced Music, els organitzadors del SONAR i el SONAR +D, qui presentarà la conferència SONAR +D:  Creativitat, tecnologia i negoci.

  ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES

ACTUALITAT ÀGORA