22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE  ÀGORA

SÓNAR + D CREATIVITAT, TECNOLOGIA I NEGOCI

A Hotel Novotel Barcelona City

 el 24 maig 2018

El proper 22@Network Àgora tindrà lloc el dijous 24 de maig, de 13:30h a 15:30h, a l'Hotel Novotel Barcelona City.

Reserva't el dia!

ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • 5GBARCELONA: IMPULSANT ELS NOUS SERVEIS DE LA INTERNET DEL FUTUR

  Hotel Novotel Barcelona City

  22@Network bcn organitza, el proper 5 d'abril a partir de les 13:30h. a l'Hotel Novotel Barcelona City, un nou dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn, a càrrec de  Carlos Grau,  CEO de Mobile World Capital Barcelona , qui presentarà la conferència “5GBarcelona: impulsant els nous serveis de la Internet del futur”.

 • T-MOBILITAT: FER MÉS SENZILL EL TRANSPORT

  Fira de Barcelona - Gran Via

  T-Mobilitat és la nova targeta del transport públic a Catalunya. Molt aviat estarà operativa i incorporarà les últimes tecnologies per fer més senzill el viatge.

  Vine a escoltar Isabel Olaya, Directora de la Divisió de Transport a Indra, una de les empreses membre del consorci guanyador del concurs per desenvolupar T-Mobilitat.

  No et perdis l'últim àgora de l'any, AQUESTA VEGADA A LA FIRA DE BARCELONA - GRAN VIA. A més, els assistents al dinar col·loqui obtindran una entrada gratuïta a la zona expositiva de Smart City Expo 2017.

 • MACHINE LEARNING: PREDIR ALLÒ QUE VOLS

  Hotel Meliá Sky

  L'últim dinar - col·loqui Àgora  22@Network Bcn, se celebrarà el proper 15 de juny a l'Hotel Meliá Sky i es centrarà en el tema "Machine Learning", que presentarà Ricardo Baeza-Yates, CTO de NTENT, companyia  de tecnologia de cerca semàntica de Califòrnia. Es parlarà del processament de la Intel·ligència Artificial (IA) i de com aquesta anirà evolucionant en un futur, del processament del llenguatge natural en diferents dispositius i altres avenços que estan revolucionant el nostre dia a dia, de com internet prediu els nostres moviments o necessitats i de la relació que mantenim, cada cop més estreta, amb l'Internet of Things (IoT). 

ACTUALITAT ÀGORA