AGENDA


Jornada d'Innovació TIC en Smart Cities

A Auditori Josep Irla de Girona

 el 23 gener 2019

Dins del cicle de Jornades d’Innovació TIC (JIT), el 23 de gener se celebrarà la Jornada d’Innovació TIC en Smart Cities a la ciutat de Girona. L’esdeveniment, organitzat i promogut pel Cercle Tecnològic de Catalunya(CTecno) i el Clúster Digitali compta amb el suport d’ACCIÓ, neix amb la voluntat de debatre sobre les Smart Cities, especialment en temes d’urbanisme, mobilitat, medi ambient i ciutats inclusives.

TERCER DINAR: TECNOLOGIA

A Hotel Novotel Barcelona City

 el 24 gener 2019

Torna Dones en ValorEn aquest nou dinar col·loqui parlarem sobre tecnologia amb dues professionals de les TIC: Olga Garcia, directora comercial de Cisco España, i Maria Carmen Fernández, Innovation Manager de Grupo Mediapro. 

Dijous 24 de gener a l'hotel Novotel Barcelona City. T'ho perdràs? 

Conferència: Viatge cap al Sentit

A CINC

 el 24 gener 2019

Et convidem a fer una reflexió sense fórmules màgiques i sense gurús sobre els aspectes que et faran tenir una vida amb sentit a través de l'autoconeixement assentat sobre bases científiques, la bona gestió personal i els 6 elements que han d’acompanyar-te en el teu viatge.

22@AFTERWORK

A BCOMBINATOR

 el 24 gener 2019

Comecem el 2019 amb ganes de 22@Afterwork! El proper dijous 24 de gener celebrarem una nova trobada a BCombinator amb Albert Morales, director d'Innovació de Strandsque ens explicarà de quina manera Strands es relaciona amb l'ecosistema fintech i de startups tecnològiques. 

UPF POBLENOU, 10 ANYS TRANSFORMANT-SE AL 22@

A UPF - Campus Poblenou

 el 31 gener 2019

Aquest mes de gener s'han complert 10 anys de l'inici de l'activitat acadèmica del Campus del Poblenou de la UPF. Aquesta efemèride és, doncs, una bona excusa per a parlar del passat, present i futur de la UPF en el districte del 22@. La història del campus del Poblenou s'escriu conjuntament amb la del districte d'innovació 22@. 

Vine al 22@Breakfast del proper 31 de gener per saber-ho tot sobre aquests 10 anys de canvis al districte!