AGENDA


En la actualidad se ofrecen varias ayudas a las empresas para desarrollar sus proyectos de I+D en el ámbito de la economía circular. Durante esta jornada, se presentarán programas comarcales, nacionales e internacionales a los cuales las empresas se pueden presentar para conseguir financiación.

Jornada: Com aprofitar el boom del comerç electrònic a la Xina

A Day One – CaixaBank Avinguda Diagonal, 454

 el 28 maig 2019

Casa Asia organitza aquesta jornada conjuntament amb Caixabank el proper 28 de maig (9.30-11.00h) a les oficines que l'entitat bancària té a l'Avinguda Diagonal 452.

Conferència sobre Lighting Design

A Fabra i Coats

 el 28 maig 2019

El proper dimarts 28 de maig, a les 19:30h, tindrà lloc a Fabra i Coats (c/ de Sant Adrià 20, Barcelona) l'Open Talent: "The Art of Light", a càrrec de Paul Nulty, fundador de l’estudi Nulty

DISTRICTE CREATIU I CULTURAL

A Spaces 22@

 el 30 maig 2019

En el proper 22@Breakfast, ens endinsem en el districte creatiu de Barcelona, el Poblenou Urban District! Vine el proper dijous 30 de maig a Spaces 22@ i descobreix totes les possibilitats culturals, artístiques i comercials del districte.

DIA DE LA TERRA: JORNADA D'ESPIGOLAMENT

A Punt de trobada: Oficines de Vistaprint

 el 5 juny 2019

El proper 5 de juny, amb motiu de la celebració del dia mundial del Medi Ambient, organitzem juntament amb Vistaprint una Jornada d'Espigolament: recollirem directament del camp els aliments que no es poden vendre per a què puguin ser canalitzats a entitats socials.

Compromet-te amb el medi ambient i vine a espigolar!