AGENDA


Dia I.Lab: Laboratori d'innovació urbana

A Ca l'Alier

 el 19 març 2019

El 19 de Març a les 9h a Ca l’Alier es presentarà l’i.lab: El laboratori  d’Innovació Urbana Sostenible i Social de l’Ajuntament de Barcelona i alguns dels seus projectes en marxa a través de testimonials, seguit d’una taula rodona.

CINC organitza el 19 de març un taller de Coaching i PNL per a una comunicació constructiva al món empresarial. Les relacions que construïm amb les persones del nostre entorn poden ser positives o negatives. Tot comença per la construcció dels mapes mentals, claus per establir l'auto-comunicació i la interacció amb els altres.

El próximo miércoles 20 a las 17h en el Business Club Spaces 22@, Miquel Costa, presidente de Keiretsu Forum Spain, hablará de los aspectos a tener en cuenta en la valoración premoney de las startups.

22@AFTERWORK

A Bcombinator

 el 21 març 2019

En el proper 22@Afterwork, que tindrà lloc el dijous 21 de març a Bcombinator, descobriràs quines ajudes pots obtenir per crear i fer créixer les teves startups, amb Pere Condom-Vilà, director de Catalunya Emprèn. 

Jornada: Accelerated Innovation in China

A Casa Asia

 el 26 març 2019

El proper 26 de març Casa Asia celebra a la seva seu una jornada que porta per títol "Accelerated Innovation: The New Challenge from China" on s'abordarà el model d'innovació accelerat que està duent a terme la Xina,amb l'objectiu de connectar els agents xinesos amb el nostre ecosistema.