AGENDA


INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL. COM CANVIARÀ EL MÓN I LA TEVA VIDA

A Torre Telefónica Diagonal 00 (Plaça d'Ernest Lluch i Martin, 5)

 el 23 maig 2019

Segons Pablo Rodríguez, "gairebé tots els problemes importants de l'ésser humà es poden abordar utilitzant les dades i la intel·ligència artificial". Descobreix tot el que té per explicar el director de tecnologia digital a Telefónica sobre Intel·ligència Artificial al proper Àgora, que tindrà lloc el 23 de maig a Telefónica.

Open Day TIC de la UPC School

A Tech Talent Center

 el 23 maig 2019

UPC

Vine a conèixer al primer Open Day  TIC de la UPC School les noves necessitats professionals del sector, les tendències i els reptes del futur. 

AFTERWORK: TEATRE I ART URBÀ A GLÒRIES

A Glòries (Pop Up Art Store)

 el 23 maig 2019

El proper dijous 23 de maig celebrem una sessió dedicada al teatre i a l'art urbà al Centre Comercial de les Glòries, amb la presentació de l'obra El  gran mercado del mundo, sorteig d'invitacions dobles, música, cerveses i  art en directe!

T'ho perdràs?

Conferència: "AI al joc Horizon Zero Dawn" i Premis 3HMA

A l'Auditori del Disseny Hub Barcelona

 el 24 maig 2019

El proper divendres 24 de maig, de 16h a 20:30h, es realitzarà al'Auditori del Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes 38, Barcelona) una jornada especial amb motiu del concurs de videojocs Three  Headed Monkey Awards.  

En la actualidad se ofrecen varias ayudas a las empresas para desarrollar sus proyectos de I+D en el ámbito de la economía circular. Durante esta jornada, se presentarán programas comarcales, nacionales e internacionales a los cuales las empresas se pueden presentar para conseguir financiación.