COMISSIONS

URBANISME I TERRITORI

LA COMISSIÓ

La Comissió d’Urbanisme i Territori, presidida per Javier Bernades (Soci Director de Business Space a Cushman & Wakefield) neix per liderar la interlocució del sector productiu lligat directament a la transformació urbana amb l’administració. 

Des de la Comissió s'han treballat temes com les propostes de treball per la zona nord del districte i per a la transformació d'edificis industrials en alçada, per tal de reurbanitzar la zona, reequilibrar els usos i connectar amb l'entorn. 

A més, ha protagonitzat el 22@Breakfast del passat mes de juny, celebrat a Casa Àsia, on Cushman & Wakefield va presentar el seu informe anual de Mercat d'Oficines al 22@, que pots consultar aquí.

Al novembre va tenir lloc la presentació del pacte “Cap a un Poblenou amb un 22@ més inclusiu i sostenible” en l'elaboració del qual va participar 22@Network, al costat d’altres organitzacions empresarials, universitats i associacions de veïns del districte, i que podeu llegir a continuació. 

El passat dilluns 19 de novembre es va inaugurar oficialment el nou Centre d'Innovació Urbana de la ciutat a Ca l’Alier, i en el mateix acte va tenir lloc la presentació del pacte “Cap a un Poblenou amb un 22@ més inclusiu i sostenible” en l'elaboració del qual ha participat l’associació 22@Network bcn, al costat d’altres organitzacions empresarials, universitats i associacions de veïns del districte.

El 22@Breakfast del mes de juny ha tingut lloc el dijous 27 a la seu de Casa Àsia, on hem presentat l'informe d'evolució del districte i les oportunitats empresarials que hi ha al continent asiàtic.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte