COMISSIONS

TALENT

REUNIONS


Oct.
9

El proper dimecres 9 d'octubre de 9h a 10.30h tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Institute For Future (C/Pujades 86), el nou espai de Valkiria. 

Inscriu-te aquí

El proper dimecres 9 d'octubre de 9h a 10.30h tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Institute For Future (C/Pujades 86). 

L'ordre del dia sera el següent: 

1. Presentació dels resultats del estudi de DDOT (Diccionari d'ocupacions Digitals)

2. Presentació Barcelona Cybersecurity Congress pel seu director, Manuel Rubio. (Es celebrarà un Speedating en el Barcelona Cybersecurity Congress).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PELS SOCIS.  


Maig
28

El proper dimarts 28 de maig tindrà lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Innovation (C/Pujades 126) i el Focus Group: El Futur del Talent Digital a Barcelona. 

Inscriu-te aquí

El passat dimarts 28 de maig va tenir lloc una nova reunió de la Comissió de Talent a Valkiria Innovation (C/Pujades 126). 

Van participar al voltant de 30 persones en el Focus Group: El Futur del Talent Digital a Barcelona, dins del marc de la Barcelona Digital Talent, una iniciativa que té com a objectiu convertir Barcelona en un hub de Talent Digital a Europa. 

Els resultats obtinguts van servir com a cas d'estudi per a completar les conclusions del DDOT - Dictionary of Digital Occupational Tittle que busca realitzar un diagnòstic per trobar noves formes d'alienar la demanda laboral amb la oferta educativa del sector tecnologic a Catalunya. 

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PELS SOCIS.  


Març
19

La propera reunió de la Comissió de Talent tindrà lloc el dimarts 19 de març de 9h a 10.30h a Valkiria Innovation (C/ Pujades, 126 - Barcelona). Els temes que tractarem seran el BDT, les competències digitals i els programes formatius per a perfils digitals.

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS

Ordre del dia i assistents

La passada reunió de la Comissió de Talent va tenir lloc el dimarts 19 de març de 9h a 10.30h a Valkiria Innovation (C/ Pujades, 126 - Barcelona), amb el següent ordre del dia:

1. Update Barcelona Digital Talent

2. Competències digitals - Alberto Martínez, Vicepresident Recursos Humans de Schneider Electric 

3. Programes formatius per a perfils digitals - SOC


Gen.
30

La propera reunió de la Comissió de Talent tindrà lloc el dimecres 30 de gener de 9h a 10.30h a Valkiria Hub Space. Els temes que tractarem seran: el Projecte Barcelona Digital Talent i el Carnet 22@.

Ordre del dia i assistents

La reunió de la Comissió de Talent del dimecres 20 de gener va comptar amb l'ordre del dia següent:

1.  Projecte Barcelona Digital Talent

Barcelona Digital Talent vol crear i retenir professionals amb competències digitals a Barcelona i captar talent internacional. Participa en el diagnòstic de necessitats de talent d’aquest projecte per conèixer els nous perfils digitals que les corporacions demanen i examinar les necessitats del mercat laboral!

2. Carnet 22@Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte