WEBINAR | PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA TECH TOUR SPACE 2021 DE SUPORT A STARTUPS DEL SECTOR DE L’ESPAI by KIM BCN

per Carla Escolà Costa,

DIA: Dijous 10 de juny

HORA: 16:00 h

En el marc de l’Estratègia NewSpace de Catalunya impulsada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, us convidem a participar en el webinar de presentació del Programa Tech Tour Space 2021.

Aquest és un programa de suport a startups del sector de l’espai impulsat per la Generalitat de Catalunya i organitzat per Tech Tour en col·laboració amb Go2SpaceHUBs i Punt.IoT - iniciatives Horizon 2020 de la Unió Europea -, Fundació i2cat - centre de recerca i innovació - i la Fundació KIMbcn - experts en economia del coneixement i innovació a Catalunya-, amb l'objectiu de fomentar el creixement i l’atracció d’inversions en el camp de la tecnologia de l’espai.

Unes 45 empreses seran seleccionades per a presentar, en una sèrie de sessions virtuals, les seves innovadores solucions comercials i les seves necessitats d’inversió i col·laboració a inversors financers i corporatius internacionals. Les empreses seleccionades també participaran en diferents activitats d’acompanyament, mentoring i formació per a la captació d’inversions.

Paral·lelament, el projecte amb major potencial serà guardonat amb el Premi Catalunya, patrocinat per la Generalitat. Al guanyador se li assignarà un assistent personal per millorar el seu posicionament en el mercat o orientar el seu aterratge a Catalunya, i facilitar el seu accés a programes de finançament privat i públic, així com en infraestructures i coneixement de l’ecosistema català. L’equip guanyador també tindrà accés a serveis proporcionats pels col·laboradors del programa valorats en 20.000€. 

Inscriviu-vos al seminari web de presentació, on coneixereu més detall sobre el programa Tech Tour Space 2021 i on també tindrem ponències d’experts internacionals sobre com fer créixer i captar finançament en companyies del sector de l’espai.


Registreu-vos aquí


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies