VIVA GAMES 2019: OLIMPÍADES AL 22@

per Secretaria Tècnica,

Els VIVA Games 2019, organitzats amb la col·laboració de 22@Network, s'han celebrat el passat divendres 13 de setembre amb la participació de sis empreses del districte i amb una dotzena de modalitats diferents d'esports i activitats.

Des de les 12 del migdia fins a les 5 de la tarda, el complex esportiu de la Mar Bella ha acollit desenes de treballadors i treballadores de les sis empreses participants del 22@: Vistaprint, Servizurich, Amazon, Schneider Electric,  T-Systems i ISDIN. Han pogut competir en esports d'equip com el futbol, el bàsquet i el voleibol platja; esports individuals com el bàdminton, el tennis taula i l'atletisme; i també han pogut participar en activitats dirigides com classes de zumba, yoga, pilates i defensa personal. 

Els VIVA Games 2019 han estat organitzats des de les tres empreses fundadores, Vistaprint, Servizurich i Schneider Electric, amb la col·laboració de 22@Network, amb l'objectiu de celebrar unes Olímpiades al 22@, tot promovent hàbits saludables i compartint compromisos i responsabilitats socials. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies