UNA DELEGACIÓ D'EMPRESES DE GUMI (COREA DEL SUD) VISITA EL 22@ I BARCELONA

per Irene Codina Altarriba,

El passat 28 de febrer, Barcelona Zero Limits va organitzar, en col·laboració amb la Cambra de Comerç, a l'Hotel H10 Cubik, un Business Networking amb la delegació d'empreses de Gumi en la qual van participar 14 d'elles Industrials de primer rang. El motiu de la seva visita era conèixer, sobretot, el funcionament del districte 22@, el seu ecosistema i visitar l'edició d'enguany del Mobile World Congress Barcelona.

Isabel Sabadí, directora del 22@Network BCN va presentar la missió de l'Associació del 22@, la història de com es va crear i quin ha estat la seva evolució. A més, va explicar en què consisteix l'ecosistema i els beneficis que representen ser part del districte d'innovació.

L'objectiu principal era facilitar l'establiment de contactes Comercials entre empreses catalanes i sud coreanes d'alt nivell. És per aquest motiu, que Julia Cordonet, representant de la Promoció de la ciutat de l'Ajuntament de Barcelona, també va presentar els avantatges que representa ser a la ciutat de Barcelona per a empreses estrangeres. Tot seguit, Mireia López, representant de Acció, va exposar la situació actual de les empreses estrangeres a Catalunya i els avantatges que representa establir-s'hi. Es va concloure l'acte amb la presentació de Josep Maria Gomes, International Business Developer de la Cambra de Comerç de Barcelona i, finalment, amb un networking internacional entre institucions.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies