Subscriu-te a la newsletter


TROBADA D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL ENTRE 22@NETWORK I LÍDERS INDIS A CASA ÀSIA

per Míriam Royo Busquets,

22@Network BCN i líders indis  es van reunir el passat 27 de maig a Casa Àsia per conèixer com el Districte 22@ s'ha convertit en el primer hub d'innovació europeu i el primer districte d'innovació del món.

Casa Àsia és un consorci públic creat el 2001 pel Ministeri d'Afers Exteriors, la Unió Europea i la Cooperació, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Barcelona i Madrid. La seu és a Barcelona i compta amb un centre a Madrid. Casa Àsia té com a objectiu contribuir a una entesa millor entre Espanya i els països asiàtics i promoure les relacions institucionals, econòmiques, culturals i educatives, així com fomentar els intercanvis en els àmbits de la cultura, les idees i els projectes d'interès comú.

Aquesta trobada va començar a la seu de Casa Àsia, on Amadeo Jensana, Director d'Economia i Empresa, i Ángel Aranguren, Assessor Executiu, van rebre els Líders seguit de la reunió amb la participació d'Enric Urreta i Isabel Sabadí, President i Directora de 22@Network BCN respectivament, i Sergi Sauri, Director del Centre d'Innovació en Transport (CENIT).

Es van exposar els objectius, el treball i els propers projectes de Casa Àsia, i Isabel Sabadí va fer una presentació sobre el hub d'innovació de Barcelona i el seu Districte 22, així com la tasca de fer l'associació empresarial del 22@Network BCN la qual reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 219 associats, som responsables de la consolidació del 22@Distrito com un espai dinàmic, transformador i de tecnologia avançada: el districte de la innovació. Finalment, també es van presentar solucions innovadores per fer més sostenible la mobilitat de Barcelona.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies