TELEFÓNICA COMPRA 150 TONES D’EQUIPAMENT SANITARI

per Carla Escolà Costa,

Telefónica ha rebut la primera remesa de respiradors que ha aconseguit comprar i portar de la Xina. Es tracta d’un lot de 52 respiradors invasius, els dispositius més crítics en aquest moment en la lluita contra la covid-19, especialment en els pacients més greus.

Segons informen en un comunicat, aquesta remesa és la primera a arribar de les més de 150 tones d’equipament sanitari, respiradors i EPIs, que Telefónica ha aconseguit localitzar, adquirir i portar des de diferents països tot i la complexitat de la situació en aquest moment a escala mundial. Com a dada curiosa, s’han comprat aproximadament 1,3 quilos de material sanitari per empleat de Telefónica, 114.000 en tots els països on opera la companyia.

A més del material importat, Telefónica ha comprat a proveïdors locals més de 200.000 pantalles facials, que ja estan repartint en hospitals de totes les comunitats autònomes. La pròxima setmana s’espera l’arribada de mig milió de mascaretes, 210.000 ‘bussos’ de protecció per al personal de les UCIs, i prop de dos milions de guants de nitril, a més d’uns 200 nous respiradors invasius.

La companyia continua treballant en paral·lel per aconseguir comprar a proveïdors espanyols aproximadament 300.000 kits de test, i també més EPIs i més respiradors fora d’Espanya.


Notícia original de Via Empresa.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?