Subscriu-te a la newsletter


TECHNOLOGY INNOVATION MANAGEMENT GROUP (TAILÀNDIA) VISITA EL DISTRICTE 22@

per Míriam Royo Busquets,

El passat 28 de novembre, la delegació de Technology Innovation Management Group (TMA-TIMG) amb seu a Bangkok va visitar el districte de la innovació 22@ i van realitzar un dels nostres 22@TOURS per conèixer de quina manera s’implementa a Barcelona la tecnologia punta en un barri en transformació com el 22@.

El tour va començar amb una presentació d’Isabel Sabadí, Managing Director 22@Network BCN, que va ser l'encarregada de donar la benvinguda i la introducció al 22@TOUR. Un cop explicada la història i gestió d’ecosistemes del districte d’innovació, Isabel Sabadí també va exposar com Barcelona és una de les ciutats intel·ligents més importants d'Europa i, des del 2012, utilitza tecnologies innovadores per millorar la vida quotidiana dels seus residents. A continuació, Carme Buisan, Promotora Personal de Suport a la Recerca de la Universitat Pompeu Fabra, va presentar el seu rol a la universitat, així com els programes internacionals que ofereix el Departament d’Enginyeria ETIC. Finalment, el TOUR va finalitzar amb la ponència de Jordi Sala, Manager Urbanista de  Urban Resilience, S.L., que va presentar el projecte d’Estacions SUMOSU, una xarxa d’infraestructures d’accés públic per a la recàrrega de tot el sistema de mobilitat elèctrica d'una ciutat, atenent les necessitats d'usuaris que van des dels e-taxis fins als autobusos elèctrics urbans, les flotes de car-sharing i els vehicles particulars.D’altra banda, TMA és una xarxa d’alts professionals de directius i executius de totes les branques de negocis a Tailàndia que es dediquen a buscar i transferir coneixements mitjançant l'intercanvi de la informació més recent sobre principis i pràctiques avançades de gestió en diversos camps. El seu objectiu és impulsar una Tailàndia sostenible i competitiva mitjançant un capital humà innovador i capaç a llarg termini.

Van organitzar un Viatge TechInnocation a Barcelona sota el lema "Hola!  Technology & Innovation” del 26 de novembre al 3 de desembre de 2022 amb l'objectiu de crear oportunitats de treball en xarxa per als membres de TMA, alhora que s'observen i aprenen les pràctiques en tecnologia i innovació d'empreses o institucions de recerca líders.

Els 22@TOURS al 22@NETWORK  BCN son una activitat molt demanda per delegacions de ciutats, empreses i estudiants d'arreu del món. Són guies creades específicament pel 22@Network que et permetran entendre per què aquest districte és el primer Hub d'Innovació Europea i el primer districte d'innovació al món. 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies